Je gekozen filters: wis filters
  • Stekkerdoos
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Meer informatie
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Meer informatie


51 resultaten

Stekkerdoos kopen bij GAMMA 

Steeds vaker heb je een stekkerdoos nodig om bijkomende elektrische toestellen aan te sluiten. Het is een makkelijke oplossing om extra stopcontacten in huis te hebben. Met een GAMMA stekkerdoos heb je slechts één wand stopcontact nodig om vervolgens tot 10 extra toestellen aan te sluiten.

Verschillende soorten stekkerdozen

In een bureau komt een stekkerdoos met USB-aansluitingen goed van pas. Hierdoor heb je geen losse adaptor meer nodig. In de keuken bijvoorbeeld ben je wellicht het best uit met een klassieke stekkerdoos om verschillende elektrische keukentoestellen aan te sluiten. Afhankelijk van de toestellen die je wenst aan te sluiten, heb je dus een ruime keuze uit langwerpige, vierkante en blokvormige stekkerblokken en USB-stekkerdozen met een aansluitingsvermogen tot 3.600 Watt. De stekkerdozen van Brennenstuhl, EXIN, Handson en Qnect zijn uitgerust met een overspanningsbeveiliging.

Stekkerdoos met schakelaar  

Een stekkerdoor met schakelaar is heel handig als je alle aangesloten toestellen in één keer wilt uitschakelen. Daarnaast bestaan er ook stekkerdozen met aparte schakelbare contacten. Deze contacten zorgen ervoor dat je zelf bepaalt welk toestel op het elektrisch net aangesloten blijft en welk je wenst uit te schakelen.

Waterdichte stekkerdoos voor buiten

De stekkerdozen met IP 44 en IP 54 zijn heel geschikt voor zowel binnen als buiten. Dankzij de extra stevige en stootvaste behuizing zijn deze stekkerdozen ideaal tijdens het klussen. Elk stopcontact heeft een afsluitbaar deksel om ervoor te zorgen dat de aansluitingen niet in contact komen met water. De kabel is 1,5 – 2 m lang, waardoor deze makkelijk weg te steken is. Ook hebben sommige modellen een haakje, waardoor je deze makkelijk aan de muur monteert. Bij het klussen heb je vaak meer snoerlengte nodig en dan komen verlengkabels en extra stekkers goed van pas. Hierdoor beschik je altijd over stroomvoorziening, waar je ook aan het werken bent.

Zoek je naar vaste stopcontacten? Bekijk dan zeker de inbouw en opbouw stopcontacten.

Recent bekeken