• Werkbank
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Werkbanken & schragen

20 resultaten
Bekijk de TOP 10

Werkbanken en schragen kopen bij GAMMA

Werkbanken en schragen kopen is essentieel voor het verrichten van kleine én grote werken voor doe-het-zelvers en professionals. Bij GAMMA vind je verscheidene werkbanken en schragen, en afhankelijk van het soort werk dat je uitvoert en de situatie is er altijd wel passend gereedschap te vinden. Bij GAMMA ben je zeker van werkbanken en schragen die kwaliteit en duurzaamheid bieden.

Werkbanken bij GAMMA

Er zijn uiteenlopende werkbanken verkrijgbaar binnen het aanbod, waaronder modellen van Black & Decker. Een opvouwbare werkbank met twee hoogtes en klemplanken voor meer controle is daar een prachtig voorbeeld van. De meeste opties hebben een hoog draagvermogen tot wel honderden kilo's, waardoor ze zich dus zowel voor kleine als grote werken kunnen verlenen. Daarbij komt ook nog eens dat werken met zo'n bank veiliger is dankzij rubberen steunen met anti-slip-eigenschappen. Ook voor een zaagbok kan je bij GAMMA terecht, dankzij merken als Erro. Een sterke zaagbok met een draagvermogen van wel 150 kilogram is ideaal om werken met hout uit te voeren in de tuin, maar ook professionals kunnen er alleen maar bij baten.

Schragen om efficiënt te werken

Het aanbod van GAMMA omvat ook schragen, een soort ondersteuningsconstructie voor zware objecten. Er zijn heel wat regelbare steunen verkrijgbaar, die daarnaast ook erg veel gewicht aankunnen, tot wel 300 kilogram. Veel modellen beschikken over een vingerbeveiliging, waardoor het nog gemakkelijker is om met een eenvoudige plank een compleet functionele tafel te maken voor het uitvoeren van werkzaamheden. Bij GAMMA ben je zeker van verschillende opties voor elke mogelijke situatie.

Meer weten over het plaatsen van een carport, het inkorten van een deur of nog meer werkzaamheden waar werkbanken en schragen bij te pas kunnen komen? Ontdek het GAMMA-advies en laat je schraag of werkbank morgen al leveren wanneer je het voor 21.00 uur bestelt.

Recent bekeken