Werkbank en schragen kopen bij GAMMA

Ontdek diverse werkbanken en schragen, specifiek ontworpen voor het soort werk dat je wilt doen. Zowel voor kleine klusjes als grote renovatiewerken. Op deze manier koop je bij GAMMA altijd een duurzame werkbank, op basis van jouw wensen. Ontdek meteen uit welke werkbank of schraag jij het meeste voordeel haalt.

Werkbanken met hoog draagvermogen

Er zijn uiteenlopende werkbanken verkrijgbaar, waaronder modellen van Black & Decker. Een opvouwbare werkbank met twee hoogtes en klemplanken voor meer controle is daar een prachtig voorbeeld van. De meeste opties hebben een hoog draagvermogen tot wel honderden kilo's, dus ook geschikt voor grote bouwwerken, zoals het plaatsen van een carport. Daarnaast komt ook nog eens dat werken met zo'n bank veiliger is dankzij rubberen steunen met anti-slip-eigenschappen. Ook voor een zaagbok kan je bij GAMMA terecht, dankzij merken als Erro. Een sterke zaagbok met een draagvermogen van wel 150 kilogram is ideaal om werken met hout in de tuin, maar ook als professional ga je hier heel goed mee aan de slag.

Schragen om efficiënt te werken

Het aanbod van GAMMA omvat ook schragen, een soort ondersteuningsconstructie voor zware objecten. Er zijn heel wat regelbare steunen verkrijgbaar, die daarnaast ook erg veel gewicht aankunnen, tot wel 300 kilogram. Veel modellen beschikken over een vingerbeveiliging, waardoor monteerklussen als het maken van een tafel makkelijk gaat met behulp van eenvoudige planken.

Handige steekwagen of trolley

Met een GAMMA meubeltransporter vervoer je makkelijk gewicht van meer dan 200 kg. Vaak heb je naast zo’n mobiel verhuistrolley ook een gereedschapswagen nodig voor klusjes in en rond huis. Handig vervoeren is dat niet en daarom bestel je deze eenvoudig online. Zo heb je alle tijd om de juiste steekwagen, werkbank en schraag te kopen waar je liefst mee aan de slag gaat. Bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle gereedschap in huis.

Recent bekeken