Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Meubelpanelen

130 resultaten
Bekijk de TOP 10

Meubelpanelen kopen bij GAMMA

Meubelpanelen bieden je meer vrijheid bij de inrichting en interieuraccenten. Ook praktisch gezien zijn meubelpanelen belangrijk. Een kastenwand is bijvoorbeeld vaak de grootste en soms wel de enige ruimte waar je veel materiaal in kunt opbergen.

Soorten meubelpanelen

In de webshop heb je keuze uit meubelpanelen in verschillende materialen zoals beton, antraciet, mdf en hout. Ook vind je zwarte, bruine, felgekleurde tot witte meubelpanelen in diverse matte, glanzende of ruwe afwerkingen. Horizontale meubelpanelen zullen de ruimte optisch vergroten. Zeker als je ook een lichte kleur kiest. Ook boven een deurportaal kan je meubelpanelen bijvoorbeeld mooi laten doorlopen.

Meubelpanelen in wit en beton

Met witte meubelpanelen maak je een interieur rustgevend. In combinatie met pasteltinten zonder je jezelf af van een drukke buitenwereld. Bovendien zijn witte meubelpanelen ook tijdloos en eindeloos combineerbaar. Hetzelfde geldt voor meubelpanelen in beton: met een betonnen look combineer je makkelijk koele tinten zoals lichtgrijs, ijsvogelblauw of intens marineblauw: het zijn kleuren die een positief kalmerend effect op jou uitoefenen als je een drukke job hebt.

Strakke wand met meubelpanelen

Naast de kleur oefent de afwerking veel invloed uit op het eindresultaat. Een strakke wand betekent vaak dat er geen grepen of handvatten zichtbaar zijn. Hiervoor kan je advies inwinnen in je GAMMA-winkel. Meubelpanelen vind je bij GAMMA ook in luxe-afwerking, zoals steigerhout, en in verschillende breedtes zodat je ook de hele wand van een woonkamer stijlvol kunt bekleden. Met een volledige kastenwand zal je de strakke inrichting dus optisch versterken.

Meubelpanelen online kopen

Bekijk zeker eens alle timmer- en meubelpanelen voor een kastenwand volledig op maat van je interieur. Daarmee win je heel wat plaats. Als je de meubelpanelen zelf wenst te behandelen, vind je alle hout om aan de slag te gaan. En bovendien is er een ruime selectie aan meubelpanelen die je met ecocheques kan kopen.

Recent bekeken