Plaatmateriaal kopen bij GAMMA

Denk je aan plaatmateriaal, dan denk je aan GAMMA. Want zelf een meubel maken, hoeft echt niet moeilijk te zijn. Zo is GAMMA er voor iedereen die graag zijn handen uit de mouwen steekt. En extra besparen doe je door je houten platen met ecocheques aan te kopen. Zo kies je bewust voor duurzaam hout. Ontdek welk plaatmateriaal je precies nodig hebt.

Houten platen

Spaanplaten zijn gemaakt uit houten splinters of spaanders, maar zie je doorgaans niet dankzij een mooie toplaag. Eik gebronsd of eik natuur: ontdek voor elke woonstijl de juiste afwerking. Ook kies je uit houten platen zoals steigerhout, grenen, vuren, populier of eik. In de webshop ontdek je het juiste hardhout waarmee je jouw favoriet authentiek salontafeltje maakt, tot zelfs een stevige boekenkast en of industriële werktafel. Vind meteen het juiste hout om je eigen houten tafel te maken.

Zelf platen bewerken

Voor alle gereedschap kan je ook bij GAMMA terecht. Platen bewerken is niet alleen creatief; het is ook slim gezien. Zo bespaar je heel wat aan werkuren, terwijl je wel hoogkwalitatieve meubelpanelen in huis haalt. Zet bij GAMMA de eerste stap naar maatwerk. Je zult ontdekken dat het plaatsen van houten plaatmateriaal verrassend makkelijk is.

Bewerkbaar plaatmateriaal

Ga je zelf de platen zagen, boren of schuren? Gebruik dan MDF waarbij de vezels nog steviger geperst zijn en de platen steviger zijn. Zo maak je een eigen bureau, tv-meubel of garderobe. Wist je zelfs dat betonplex sterker is dan massief hout? Voor ondervloeren en isolatie is OSB vaak het meest geschikte plaatmateriaal. Kunststof platen bieden dan weer het voordeel dat je geen onderhoud hebt aan de platen, terwijl ze er net uitzien als hardhout. Bewerk je de panelen bijvoorbeeld niet, maar ben je ook niet voor hardhout? Dan is betonplex de beste aankoop.

Platen online bestellen

Naast planken en panelen koop je ook meubelpaneel accessoires zoals beugels, plankdragers tot meubelknoppen en elektrisch gereedschap. Het is handig om alle hout en accessoires thuis te laten leveren. Zo hoef je zelf niet te sleuren. Reken erop dat je bestelling in goede en veilige handen is bij GAMMA. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken