• CanDo
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Timmerpanelen

59 resultaten
Bekijk de TOP 10

Timmerpanelen kopen bij GAMMA

Voor timmerwerk ben je bij GAMMA op de juiste plaats. In de webshop vind je timmerpanelen voor meubels, tafels, trappen, deuren en raamkozijnen. Met massief hout kies je voor een authentieke uitstraling volgens jouw woonstijl: hierdoor creëer je met timmerpanelen precies het hout dat jouw interieur het gewenste effect geeft.

Massieve timmerpanelen: heel wat voordelen

Van massief hout geniet je tientallen jaren: het is oerdegelijk en bijzonder sterk. Daarom is timmerwerk ideaal als je stevige kasten en tafels wilt. Hoe dikker de timmerpanelen, hoe robuuster ook de uitstraling. Naast de afmetingen hebben behandeld of onbehandeld hout ook veel invloed op jouw levensstijl. Krasvaste oppervlakken zijn geschikt als tafelblad, onbehandeld hout biedt dan weer eindeloze creatieve mogelijkheden om het kleur volledig te kiezen volgens de rest van je interieur.

Vuren timmerpaneel

Vuren is massief naaldhout met een bijna witte tot geelbruine kleur. Vuren hout ziet eruit zoals dennen. Pas geschaafd en onbehandeld vuren zal na langdurige blootstelling aan lucht en licht nog donkerder kleuren na verloop van tijd. Bij behandeld vuren is de toplaag UV-bestendig en staat de kleur van je vuren timmerpaneel vast. De harszakken in vuren hout zijn soms zichtbaar doordat roodgetinte banen doorheen het vuren hout lopen.

Eiken timmerpaneel

Eiken timmerpanelen zijn duurzaam en behoren tot duurzaamheidsklasse II/III. Hierdoor is eik heel geschikt voor vochtige ruimtes, omdat water niet eenvoudig kan binnendringen dankzij de uitstekende dichtheid van het massief hout. Eik is dus ideaal voor je badkamermeubelen. Bovendien zijn eiken timmerpanelen tijdloos, warm en kunnen ze bijna elke woonstijl aan. Eik is dus een makkelijke keuze als je niet graag van interieur verandert. Bovendien is Europese eik bijzonder sterk en toch makkelijk te bewerken.

Timmerpanelen en gereedschap kopen

Duurzaam hout kan je met ecocheques kopen. Ook leer je met het GAMMA-klusadvies hout eenvoudig bewerken, zoals op maat zagen en monteren. Massief hout kan je ook bijzonder makkelijk bewerken: zagen, schuren, beitsen of lakken. Meubel- en timmerpanelen en bouwhout worden veilig aan huis bezorgd. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken