Bouwhout kopen bij GAMMA

Zelf aan de slag met bouwhout? Dan is GAMMA het juiste adres, zowel voor standaard bouwhout als maatwerk. Ontdek alle soorten houten balken, constructiehout, houten kepers en houtlijm in de GAMMA-webshop. Dan vind je onderstaande kooptips ongetwijfeld heel nuttig.

Alle soorten constructiehout

Van meubels tot je onderdak: elke type bouwhout kent een eigen structuur en stevigheid. Om ervoor te zorgen dat jij helemaal zelf kan kiezen uit de houtsoort, zorgen wij voor het juiste formaat. Zo ben je zeker van voldoende draagkracht en toepassingen. GAMMA is daarom je houtspecialist als je wilt isoleren, decoreren of volledig renoveren. Eens je weet waarvoor je bouwhout wilt gebruiken, vind je vanzelf jouw gepersonaliseerd aanbod in het online houtassortiment.

Hoogwaardige houten balken

De keuze aan houten balken is enorm veelzijdig: ontdek verschillende diktes, vormen en afwerkingen. Behandeld bouwhout zoals geïmpregneerd hout beschermt je hout bijvoorbeeld tegen alle weersomstandigheden. Zo kies je voor duurzaam hout in je tuin. Steigerhout is dan weer ideaal voor meubels. Een belangrijke troef bij GAMMA is dat je na de aankoop ook altijd de juiste beits en oliën koopt die alle bouwhout blijven beschermen.

Maatwerk voor je bouwhout

Standaard bouwhout is duurzaam als je kiest voor een massieve houtsoort, zoals steigerhout of hardhout. Om perfect te isoleren heb je hierbij soms maatwerk in hout nodig, zodat je constructie sluitend is.

Bouwhout accessoires eenvoudig bestellen

Naast het juiste type hout vind je ook advies om de juiste houtlijm te kopen. Ook voor het monteren kies je uit stevige houten kepers. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken