Bouwhout kopen bij GAMMA

Ga je een houten constructie maken en zoek je bouwhout? Zowel voor dragende als niet-dragende constructies koop je bij GAMMA altijd de juiste soort bouwhout. Wist je zelfs dat je in onze webshop meer dan 400 soorten bouwhout vindt? De prijzen voor het hout zijn altijd betaalbaar, ook als je hout op maat koopt. Hiermee willen we dat je voor elke constructie altijd het bouwhout vindt dat je zoekt, zowel voor kleine als grote constructies.

Alle soorten bouwhout

Via de GAMMA-webshop vind je altijd een ruim assortiment terug van het bouwhout dat je nodig hebt. Het voordeel is dat je alle prijzen eenvoudig vergelijkt en filtert op de gewenste houtsoorten en afmetingen. Je hebt keuze uit hardhout, geïmpregneerd hout, steigerhout, balken, latten, planken, vurenhout, plaatmateriaal en vele houten profielen. Als je niet de juiste afmeting vindt, dan bestel je eenvoudig alle hout op maat.

Houten balken voor buiten

Er bestaan vele soorten houten balken om constructies voor buiten te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een houten terras, vlonder, een buitenwand of houten beschutting. Voor elke constructie vind je alle soorten hout, zoals balken, onderbalken, vlonderpalen of piketpalen. Dit soort bouwhout is bestand tegen vocht, schimmels en andere invloeden van buitenaf. Dat komt doordat hardhout, steigerhout en geïmpregneerd hout geschikt zijn voor buitenconstructies. En dankzij het klusadvies ga je vervolgens makkelijk zelf aan de slag. Bekijk bijvoorbeeld onze tips om jouw houten terras aan te leggen en een houten omheining te plaatsen.

Ruime keuze aan houten latten en kepers

Ga je jouw dakconstructie plaatsen of renoveren? Neem dan zeker een kijkje bij de honderden soorten houten latten en kepers in jouw GAMMA-webshop. De geschaafde latten en planken splinteren niet en zijn heel makkelijk te bewerken en in elkaar te steken. Voor het bevestigen van jouw bouwhout vind je tal van houtschroeven, houtlijm, houtverbinders en slotbouten eenvoudig online.
En ook handig om te weten: als je van de zolder een leefruimte wilt maken, dan werk je deze ook af met plaatmateriaal en houten profielen.

Recent bekeken