Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
60 resultaten

Trap kopen bij GAMMA

In de webshop vind je zowel rechte als gedraaide trappen waardoor je zeker een trap vindt die past. Beide modellen staan heel goed in elk interieur, zelfs in een smalle hoek. Dankzij de links- of rechtsgedraaide hoekopstelling bespaar je ruimte en werk je elke trap mooi af, met of zonder leuning. Voor het basismateriaal heb je een ruime keuze uit duurzame houten, metalen of composiet trappen. Alle treden zijn geschikt voor intensief gebruik en zijn vlot beloopbaar.

Houten trap met vele afwerkingsmogelijkheden

Heb je graag een trap om later zelf te bewerken of af te werken, dan is een houten trap jouw beste aankoop. Je hebt keuze uit vurenhout, dennenhout, grenen, eik of beuk. GAMMA is een specialist in duurzaam hout en heeft dus ook heel wat producten om zelf je hout te beitsen, te schilderen, te oliën of te vernissen. Als je graag hebt dat een trap mee verandert met je interieur, dan ben je dus best uit met een houten trap. Kies de beste afwerking met het GAMMA verfadvies.

Metalen trap voor een ‘open beeld’

Wil je een gevoel van open ruimte behouden of net ruimte besparen? Dan is een metalen trap ideaal. Deze trap heeft een minder omvangrijke constructie en behoudt een open beeld op je interieur. Je kan een metalen trap een beschermend laagje geven door te vernissen, maar dat hoeft niet. Deze trap is heel makkelijk te reinigen, bijzonder krasbestendig en slijtvast.

Alles voor jouw trap online

Benieuwd naar de mogelijkheden van een trap in jouw woning? In de webshop vind je degelijke zoldertrappen, rechte of wenteltrappen die uit zowel hout als metaal vervaardigd zijn.

In het assortiment Alle trappen heb je accessoires om je trap te beveiligen met bijvoorbeeld een traphekje of trapleuning. Breng zeker een bezoekje aan je GAMMA bouwmarkt als je vragen hebt over de montage.

Recent bekeken