Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Klinkers & kasseien

107 resultaten
Bekijk de TOP 10

Klinkers en kasseien kopen bij GAMMA

Kasseien zijn van oudsher rustiek, zoals bij landelijke, getrommelde kasseien. En soms zijn vlakke kasseien dan alweer een primeur bij minimalistische woonstijlen, maar wat je altijd vindt bij kasseien is hun authentiek karakter. Kasseien blijven stenen in hun meest pure vorm.

Kasseien in meest pure vorm

Kasseien zijn van nature 100 % slijtvast. Ze bieden een hoogwaardige kwaliteit en bieden een natuurlijke uitstraling. Deze stenen zijn ideaal voor het aanleggen van een tuinpad en oprit. Ze zijn ongevoelig voor mossen en algen, terwijl ze de overgang tussen de gevelstenen en het gazon elegant voorbereiden.

Klinkers voor je terras

Klinkers zijn hardgebakken en slijtvast door hun keramische bewerking. Ze zijn dus speciaal ontworpen om makkelijk over te lopen. Kasseien zijn bijvoorbeeld glad bij regen, terwijl de meeste klinkers gripvast zijn. Als je ’s zomers bijvoorbeeld graag een zwembad plaatst, kies je voor de meer kalkbestendige getrommelde klinkers. Ook zien kasseien er altijd identiek uit, terwijl keramische klinkers bijzonder vele toepassingen en stijlen kennen. Hou je van een strakke tuinbestrating? Dan is een ongetrommelde steen met strakke rand dé beste optie voor jou. Zoveel verrassing bij GAMMA staat gelijk aan zoveel variatie in kleuren, reliëf en vormen, van Decor tot Cobo Garden en het GAMMA-merk. Betonklinkers zijn dan weer ideaal voor het beklinkeren van grotere oppervlakken zoals een terras of een oprit. Ze zijn stevig, budgetvriendelijk en verkrijgbaar in uiteenlopende formaten. Zoek je een groter formaat dan klinkers, dan vind je ongetwijfeld je favoriet bij terrastegels.

Bestrating online bestellen

Keuze gemaakt? Bestel ze dan en maak gebruik van onze razendsnelle leverdienst: bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle bestrating in huis. Zeker bij zware kasseien, klinkers, terrastegels of zakken grind is dat zeker geen overbodige luxe. GAMMA plaatst jouw bestelling precies daar waar je het wenst. Ook zelf een bestelwagen huren is een optie. En laat je het plaatsen van tegels, klinkers en kasseien over aan je vakman, dan vraag je makkelijk een offerte-op-maat aan.

Recent bekeken