Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Paalhouders

13 resultaten

Paalhouders kopen bij GAMMA

In ijzeren, verzinkte en kunststof paalhouders vind je bij GAMMA zoveel variatie dat je ongetwijfeld vindt wat je zoekt. Bij elke type paalhouder in de webshop vind je bovendien de afmetingen en duurzame eigenschappen. Maar welk type paalhouder kies je nu het best – afgezien van jouw persoonlijk smaak? Onderstaand advies helpt je alvast de praktisch kant te bekijken.

Ijzeren paalhouders

Voordeel bij ijzeren paalhouders is dat ze zeer licht en elegant ogen. Ook gaan ze heel lang mee en zijn ze duurzaam. Bovendien kan je ze zelf lakken en jouw tuin dus volledig volgens eigen wens realiseren. In donkergrijze en antraciet afwerking is dit de ideale aanvulling bij een minimalistische of moderne tuinstijl, eventueel in combinatie met schanskorven, donkere terrastegels, tijdloze grassen en een strakke overkapping.

Verzinkte paalhouders

Met verzinkte paalhouders heb je geen onderhoud en kies je voor de meest duurzame oplossing. Verzinkt metaal roest namelijk niet. Gegalvaniseerde paalhouders zitten in een hogere prijsklasse, maar zijn ze dus al voorzien van een beschermende coating.

Paalhouders online bestellen

Bij GAMMA kies je duurzaam met ijzeren of verzinkte paalhouders. Daarom kan je een aantal paalhouders ook met ecocheques betalen. Voordeel van de GAMMA-webshop is dat je alles over tuinafsluitingen vindt om vervolgens jouw beste keuze te maken. Daarnaast vind je accessoires voor tuinafsluitingen, tuinpalen en tuinbalken. En bij het monteren helpen we jou graag met advies over tuininrichting.

Recent bekeken