Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Brievenbussen

62 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vrijstaande brievenbus kopen bij GAMMA

Steeds vaker ontvangen we grote pakketten via de brievenbus. Daarom is het beter om een voldoende grote brievenbus te kopen die meteen voldoet aan de nieuwe leveringen. Vandaag zijn het niet alleen brieven die we ontvangen, maar ook kleine en grote dozen bij het online shoppen. Ontdek hieronder belangrijke tips die je snel op weg helpen om de juiste brievenbus te vinden.

Grote, vrijstaande brievenbus

Het is verplicht om alle brievenbussen zichtbaar aan de rand van de openbare weg te plaatsen, ook een vrijstaande brievenbus. Hierbij moet je huisnummerplaat duidelijk leesbaar zijn vanaf de straatkant. Zeker wanneer je de brievenbus in de grond verankert, is het belangrijk om een pakketbrievenbus te kopen die voldoende groot is.

Welke soort brievenbus?

In de webshop kan je vrij naar keuze het materiaal van je brievenbus kiezen, omdat alle afwerkingen bestand zijn tegen de gure weersomstandigheden. Om levenslang te genieten koop je inox als meest duurzame ijzer en bovendien is het veel sterker dan aluminium. Voor de draagkracht van de pakketjes vind je bij de grote, staande brievenbussen daarom vooral inox modellen. Een natuursteen of bluestone brievenbus veranker je best in de grond met beton.

Let op de brievenbusklep

Als er een felle wind staat, wil je niet dat de brievenbusklep altijd met veel lawaai dichtslaat. Slim is dus om een brievenbus te kopen waarbij de klep ervoor zorgt dat niemand zonder sleutel aan je post kan en de randen van de gleuf afgewerkt zijn met rubberen strips. Zo bescherm je jezelf tegen diefstal en ondervind je geen hinder van een luid dichtslaande klep. Bovendien zijn de rubberen randen veilig voor de postbode om de brieven en pakjes in de gleuf te steken.

Brievenbus online bestellen

Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan hangt morgen je ideale brievenbus omhoog of kan je zelf aan de slag met alle ijzerwaren. Heb je hulp nodig bij het monteren? Dan helpt de GAMMA-service je graag bij het klussen.

Recent bekeken