Toon meer Toon minder
  • Ligbed
  • Wakefield
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Ligbedden

12 resultaten
Ligbed Toledo
(1)
129.
00
GAMMAplus
Aanbieding t/m 31-08-2020
  • Online op voorraad
Ligbed grijs
(5)
34.
99
GAMMAplus
Aanbieding t/m 29-06-2020
Tijdelijk niet verkrijgbaar
Mallorca ligbed -20% KORTING
-20% KORTING
79.
00
GAMMAplus
Aanbieding t/m 14-04-2020
Tijdelijk niet verkrijgbaar

Ligbed kopen bij GAMMA

Zalig ontspannen op je terras? Ja, met een degelijk ligbed droom je weg. En daarom vind je bij GAMMA een ligzetel volgens jouw wensen. Naast een mooi design en afwerking zorgen we voor een heerlijk comfortabele lighouding.

Praktische tips voor de ideale ligzetel

Belangrijk is dat je de meest comfortabele lighouding geniet. Daarom zijn ligbedden met een verstelbare rug in verschillende standen de toppers in het assortiment. Voor je lighouding kijk je best ook naar het materiaal: een stalen frame veert mee en is aangenaam als je een gevoelige rug hebt. Luxe ligbedden bestaan uit duurzame en harde kunststof die je dan bekleedt met ergonomische tuinkussens voor een ideaal ligcomfort.

Draai je ligzetel mee met de zon

Een ligzetel op wielen? Dat is erg handig om trek- en sleurwerk te vermijden. Je zoekt makkelijk de beste plekjes op en het genieten kan beginnen. Een schaduwrijk terras of net in het zonnetje? Vind de ligzetel die je makkelijk verplaatst en in de juiste verstelstand zet. In je GAMMA-winkel geeft een tuinexpert je uitleg over de verschillende opties.

Luxe ligbed

Lig je graag languit op je terras en heb je een grote oppervlakte? Dan zijn luxe ligbedden geschikt om het hele jaar door buiten te staan. Zo geniet je van jouw ligzetel zodra je even toe bent aan een heerlijke pauze. Dankzij de hoogwaardige kunststof heb je bovendien geen omzien naar onderhoud.

Ontdek je ideale ligzetel online

Laat je inspireren door mooie kleuren, extra accessoires zoals een beschermhoes en decoratieve tuinkussens. Ook tuinmeubelen, zoals een bijzettafeltje, zijn handig om zonnecrème of badhanddoeken op te bergen. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alles in huis.

Recent bekeken