stappenplan

Binnenverlichting aansluiten

Een echte sfeermaker in huis is verlichting. Mooie lampen geven je huis echt karakter. Ga aan de slag met onze stappenplannen voor het monteren en ophangen van de verschillende soorten binnenverlichting. Van hanglampen tot inbouwspots, GAMMA helpt je op weg.

Hanglamp ophangen

Er zijn veel lampen die je aan het plafond kan ophangen. Toch is de manier van bevestigen bijna altijd hetzelfde. Hang jouw lamp op met dit stappenplan.

Bekijk het stappenplan

Wandlamp ophangen

Met een wandlamp breng je sfeer in een ruimte. Je kan wandverlichting ophangen om de ruimte optisch groter te doen lijken, maar ook als indirecte verlichting. Wil je zelf een wandlamp installeren? Dit stappenplan van GAMMA helpt je op weg.

Bekijk het stappenplan

Opbouwspots ophangen

Wil jij je interieur een frisse toets geven? Dan zijn opbouwspots ideaal om een meubel, bepaalde ruimte of een accessoire te accentueren. Welk type je voorkeur ook wegdraagt, met dit stappenplan monteer je zelf je opbouwspots aan het plafond!

Bekijk het stappenplan

Inbouwspots plaatsen

Inbouwspots bewijzen niet enkele hun nut als directe verlichting. Ze zijn ook uitermate geschikt als sfeerverlichting. Ontdek hoe je ze plaatst in een verlaagd plafond.

Bekijk het stappenplan

TL-lamp ophangen

TL- of fluorescentielampen zijn goedkoop, zuinig in verbruik en gaan lang mee. In dit stappenplan ontdek je hoe je een TL-lamp ophangt.

Bekijk het stappenplan

Lichtschakelaar vervangen

Net zoals stopcontacten, kunnen schakelaars na jaren van intensief gebruik de geest geven of in een toestand verkeren waarin een vervanging zich opdringt. Geen zorgen, een schakelaar vervangen doe je gemakkelijk zelf.

Bekijk het stappenplan

Dimmer installeren

Met een dimmer regel je de lichtsterkte van de lampen in en rondom je woning eenvoudig. In een handomdraai verander je een leeslamp in een romantische sfeerschepper of zorg je dat de woonkamerverlichting perfect afgestemd is.

Bekijk het stappenplan
Dit stappenplan komt voor in