stappenplan

Gyproc® plafond plaatsen

Of je nu het plafond alleen netjes wilt afwerken, of je wilt het ook opvallend verlagen… voor elke situatie heeft Gyproc® de gepaste oplossing. Bepaal eerst welk systeem voor jouw situatie de beste is: Een Metal Stud® plafond, een PlaGyp® S systeem of een PlaGyp® D systeem. Volg deze stappenplannen van GAMMA om je Gyproc® plafond te plaatsen

Metal Stud® Gyproc® plafond plaatsen

Een vrijdragend Metal Stud® plafond is perfect voor de overspanning van kleinere ruimtes. Dit plafond kan je volledig los van het bestaande plafond plaatsen op elke gewenste hoogte.

Bekijk het stappenplan

PlaGyp® S Gyproc® plafond plaatsen

Een Gyproc® PlaGyp® S plafond is een snel en eenvoudig systeem om een plafond onder een houten balklaag te bevestigen. Zo kan je het plafond 3 tot 17 cm verlagen.

Bekijk het stappenplan

PlaGyp® D Gyproc® plafond plaatsen

Gyproc® PlaGyp® D is speciaal ontworpen voor wanneer je een grote verlaging wil of een groot plafond hebt. Ook kan je het bevestigen tegen een harde betonnen draagstructuur.

Bekijk het stappenplan

Gyproc® plafond afwerken

Een Gyproc® plafond geplaatst? Dan is het nu de beurt aan de afwerking. Voor een egaal en mooi eindresultaat is het opvoegen een belangrijke stap.

Bekijk het stappenplan

Vermijd deze fouten bij een Gyproc® plafond

Een Gyproc® plafond installeren, dat kan elke doe-het-zelver. Toch worden er nog vaak flaters begaan met een onbevredigend resultaat als gevolg. Vermijd deze zeven fouten bij Gyproc® plafonds.

Vermijd deze fouten
Dit stappenplan komt voor in