keuzehulp

Welke slimme inbraakbeveiliging kies ik?

Met een slimme inbraakbeveiliging heb je op elk moment controle over je woning, waar je ook bent. Bij een verdachte beweging rondom of in je huis krijg je dan automatisch een melding op je smartphone. Zelfs als een gewenste bezoeker aanbelt, ontvang je hiervan een bericht als je dat wenst. Wat er dus ook gebeurt, je bent altijd op de hoogte. Bij GAMMA vind je slimme beveiligingssystemen die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn.

Wat doet een slim alarmsysteem?

Slimme alarmsystemen werken op dezelfde manier:

  • Alle toestellen binnen eenzelfde smarthome systeem staan in verbinding met elkaar;
  • zijn aangesloten op je lokale Wifi-netwerk;
  • en bedien je allemaal eenvoudig vanuit één app.

Kies de inbraakbeveiliging die bij jou past

Elk smarthome merk heeft eigen toestellen die in perfecte verbinding staan met elkaar. Kies daarom voor één smarthome systeem dat beantwoordt aan jouw wensen. Sommige producten registreren bijvoorbeeld zowel video als audio, waarbij je alles ziet en hoort wat er bij jou thuis gebeurt. En het is zelfs mogelijk om ‘terug te praten’, zodat de inbreker schrikt.

Welk type beveiliging past bij jou? Bij GAMMA vind je verschillende smarthome merken die betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn:

Bekijk welke mogelijkheden slimme producten jou bieden:

Slimme beveiligingscamera’s

Dit type beveiligingscamera sluit je aan op je wifi-netwerk. Zo kijk je via je smartphone live mee, ook als je niet thuis bent of bekijk je opgenomen beelden later. Daarnaast kun je bij sommige camera’s ook luisteren wat er gebeurt in huis en ‘terugpraten’ zodat de inbreker schrikt.

Bekijk het assortiment

(Slimme) bewegingsmelders

Slimme bewegingsmelders detecteren (ongewenste) personen via een infraroodsensor en waarschuwen je via een notificatie op je smartphone dat er een indringer is. Je kan ze ook koppelen aan een slimme sirene of een slimme lamp om een auditief of visueel alarmsignaal te geven.

Bekijk het assortiment

Slimme deurbellen

Dit zijn deurbellen met een slimme camera aan boord. Ze geven een melding op je telefoon als er iemand aanbelt en laten je toe live te kijken wie er voor je deur staat. Slimme deurbellen hebben ook vaak een opnamefunctie.

Bekijk het assortiment

Slimme raam- & deursensoren

Deze sensoren werken net zoals slimme bewegingsmelders, maar dan via een magneetcontact dat je op een deur of raam kleeft en dat detecteert als deze opengaat.

Bekijk het assortiment

Je slim alarmsysteem uitbreiden volgens jouw behoeften

Een slim alarmsysteem werkt zelfs als je er één apparaat op aansluit. Hoeveel toestellen je wenst, kies je helemaal zelf in functie van je eigen behoeften.

Heb je al een slim product geïnstalleerd? Dan is het mogelijk om je smarthome uit te breiden met:

  • Een slimme sirene: Deze koppel je via je smartphone bijvoorbeeld aan een bewegingsmelder. Zo laat je een alarm afgaan als een inbreker de sensor activeert.
  • Een slimme lamp: Door een slimme lamp via je smartphone met een slimme camera of sensor te verbinden, gaan de lichten automatisch branden bij een inbraakpoging.
  • Een slimme stekker: Hiermee maak je het mogelijk om een apparaat vanop afstand te bedienen, via je smartphone of een slimme sensor.

Wil je een volledig alarmsysteem?

Een slim alarmsysteem bestaat net als bij een traditioneel alarmsysteem uit een installatie met een bedieningspaneel en verschillende sensoren. Het verschil met een traditioneel systeem is dat je het verbindt met je smartphone.

Meer klusadvies

deursloten-kiezen-gamma
Welk deurslot kies ik om mijn huis te beveiligen? keuzehulp
soorten-rookmelders-gamma
Welke rookmelder kies ik best? keuzehulp
Slimme verlichting klein@2x
Slimme verlichting inspiratie
Deze keuzehulp komt voor in