Bosch Professional
01-Bosch-Professional-banner-700x200px-NL.jpg

Bosch Professional

GAMMA verkoopt, naast het Bosch doe-het-zelf assortiment (groene machines), ook het Bosch Professional assortiment. Dit assortiment is te herkennen aan de blauwe machines. Het Bosch Professional assortiment is ontwikkeld voor dagelijks, zwaar en intensief gebruik. De professionele klusser kan dit gereedschap gebruiken voor bijvoorbeeld grote renovatie projecten. Het assortiment biedt de professionele gebruiker machines met hoge productiviteit, die het mogelijk maken het project zo snel en optimaal mogelijk uit te voeren. Veel machines zijn ontwikkeld voor een specifieke toepassing, waarbij het resultaat voorop staat. 

Voordelen van Bosch professional bij GAMMA
03-Bosch-Professional-banner-1-226x139px-NL.jpg

Je hebt 3 jaar garantie op al het Bosch Professional elektrische gereedschap en meetgereedschap. Maar sinds kort ook voor alle machines van Bosch Doe-Het-Zelf, Tuin en Meetgereedschap.

Registreer hiervoor je product binnen 4 weken na aankoopdatum op de website van Bosch, voor de Groene Lijn of Blauwe lijn. Uitgesloten zijn accessoires, accupacks en oplaadapparaten. 

03-Bosch-Professional-banner-2-226x139px-NL.jpg

Je krijgt 2 jaar Bosch premium service op Bosch Professional lithium-ion apparatuur (blauwe lijn). Dit is inclusief accu's en oplaadapparaten.

Treedt er door slijtage of een materiaal- of fabricagefout een gebrek aan uw geregistreerde Bosch Professional apparaat op, dan vervangt Bosch deze voor jou.

03-Bosch-Professional-banner-3-226x139px-NL.jpg

Wordt je Bosch Professional machine gerepareerd bij GAMMA en wil je verder met je klus? Dan kan je een vervangend apparaat lenen bij GAMMA tijdens de reparatieperiode.

Ga naar uw dichtstbijzijnde winkel om dit te regelen en vraag naar de voorwaarden. Ontdek hier waar uw dichtsbijzijnde winkel zich bevindt. 

04-Bosch-Professional-banner-700x60px-NL.jpg

Bosch heeft naast de bekende groene productlijn ook een professionele (blauwe) productlijn. Maak hier kennis Bosch Groen en Bosch Blauw. Ontdek op deze pagina de verschillen, zodat je de juiste keuze maakt.

9011015319582.jpg

Bosch Doe-Het-Zelf (groen)

Het assortiment met de groene machines van Bosch is ontwikkeld voor de doe-het-zelver die werkzaamheden in en om het huis wil uitvoeren. Het is geschikt voor veel voorkomende klussen en doe-het-zelf projecten. Veel machines uit dit assortiment zijn ontwikkeld voor multifunctioneel gebruik. Dit gereedschap is niet bedoeld voor dagelijks professioneel gebruik. 

Bekijk het assortiment

9011015843870.jpg

Bosch Professional (blauw)

Het assortiment met de blauwe machines van Bosch is ontwikkeld voor de ervaren klusser en is geschikt voor zwaar en intensief gebruik. De ervaren doe-het-zelver kan dit gereedschap gebruiken voor bijvoorbeeld grote renovatie projecten. Het assortiment biedt de ervaren gebruiker machines met hoge productiviteit, die het mogelijk maken een project snel en optimaal uit te voeren. Veel toestellen zijn ontwikkeld voor een specifieke toepassing, waarbij het resultaat voorop staat.
 

Bekijk het assortiment