Dakramen bij GAMMA kopen

Het probleem met een zolder is vaak te weinig lichtinval. Met dakramen tover je de zolder echter om tot één grote, verlichte ruimte. Hiervoor heb je keuze uit GAMMA of Velux dakramen, voor een bijzonder groot ruimtegevoel én beter zicht op jouw omgeving.

Je ideale dakraam naar wens

Belangrijk om weten is hoe je wenst dat je dakraam opent en welke de voorkeur verdient volgens jouw persoonlijke situatie:

• Wentelend dakvenster

Heb je een laag plafond? Dan is een wentelend dakvenster ideaal, omdat je het kan openzetten zonder je hoofd te stoten. Bovendien kan je het raam blokkeren op 180°, ideaal dus als je de zolderkamer inricht als leefruimte of bureau.
Een uitzetbaar dakvenster kan je enkel onderaan openzetten. Een wentelend dakvenster is zowel bovenaan als onderaan voorzien van handgrepen.

• Vast platdakvenster

Heb je weinig zijmuren waar natuurlijk licht kan binnenvallen? Dan overweeg je om een lichtkoepel of platdakvenster te installeren voor natuurlijk daglicht.
Vind je hierbij comfort en onderhoudsgemak doorslaggevend, dan koop je best een Velux dakraamoplossing. Zo kan je het raam kiepen en makkelijk reinigen terwijl dat bij lichtkoepels niet het geval is. Bovendien laten vaste platdakvensters meer daglicht door en hebben ze een luxueuze uitstraling.

Mooie afwerking met dakraamgordijnen
Veel of weinig licht? Hou bij de aankoop van jouw dakraam al rekening met de mogelijkheden voor zonwering, rolluiken of verduisterende gordijnen. Een GAMMA expert staat je graag bij in jouw keuze.

10x meer comfort met Velux dakramen

Geniet van de stilte, het natuurlijke licht en de mooie esthetische afwerking van Velux dakramen, zowel bij hellende als platte daken.
Van degelijke Velux dakramen tot luxueuze dakraamoplossingen, met elektrische aandrijving of op zonne-energie.

Klusexpert voor jouw dak?

Twijfel je welk dakraam het best bij jou past? Of weet je niet hoeveel dakramen je nodig hebt voor een maximale lichtinval? Stel jouw vraag dan zeker aan de kluschat onderaan deze pagina of bekijk de Velux dakramen in jouw GAMMA winkel.

Recent bekeken