Steen kopen of beton kopen bij GAMMA

Heb je twee identieke woningen met een verschillende baksteen: wel, dan weet je hoe belangrijk bakstenen zijn. Omdat bakstenen zo’n grote oppervlakte bestrijken, maken details werkelijk het verschil. Daarom kan je bij GAMMA bakstenen en beton kopen, precies volgens jouw wensen. Maak je aankoop geslaagd met de onderstaande tips.

Alle soorten stenen

Je kent het wel: snelbouwsteen en bakstenen vind je doorgaans van klassieke tot en met strakke, moderne bakstenen. Bij GAMMA vind je stenen die beantwoorden aan bouwtechnische kwaliteit. Daarnaast maken verschillende kleurtinten bij bakstenen veel verschil. Deze tinten hebben bijvoorbeeld een optisch effect op de werkelijke grootte van een gebouw. Een baksteen met gele tint zal jouw gevel groter doen lijken; een rode baksteen zal deze net doen verkleinen. Ontdek dus mooie gevelstenen in je webshop.

Beton en betonblokken

Voor kelders en funderingen hebben snelbouwstenen onvoldoende drukweerstand. Hiervoor zijn betonblokken dan weer uiterst geschikt. Bovendien zijn betonblokken goedkoper dan kleiblokken.
Een betonblok is minder duur dan een kleiblok en biedt een grotere drukweerstand. Een betonblok is daardoor erg populair voor het metselen van kelders en funderingen. Cellenbeton is een volledig bouwsysteem. Naast de cellenbetonblokken in verschillende formaten zijn er ook lateien, vloerelementen en dakplaten. Hierdoor vermindert de kans op bouwfysische problemen zoals koudebruggen of barstvorming. Ook goed om te weten: cellenbeton wordt verlijmd en is daardoor echt makkelijk in gebruik. Ideaal voor het bouwen van een massieve muur of een spouwmuur.

Ytong cellenbeton: topkwaliteit

Cellenbeton zoals Ytong is dan een topproduct: handig én kostenbesparend. Duurder in aankoop, maar dat verdien je snel terug dankzij de talrijke voordelen. Ytong heeft een lage dichtheid en is daarom ook sterk isolerend. Daarom gebruik je Ytong vooral bij de eerste laag, ideaal bij spouwmuren, want zo verminder je de kans op koudebruggen. Ook kan je het gebruiken voor de volledige opbouw van muren, omdat het extra beschermt tegen barsten en tegelijk erg licht en sterk dragend is. Ontdek Ytong in verschillende formaten en gewichtsklassen, bijzonder geschikt voor nieuwbouw en renovatie en voor élke bouwklusser. Dit cellenbeton is eenvoudig te verlijmen en licht van gewicht.

Bakstenen en beton eenvoudig bestellen

In de GAMMA webshop vind je honderden soorten snelbouwsteen, bakstenen, betonblokken en cellenbeton. Bekijk alle bouwmaterialen en dan ontdek welk gigantisch online aanbod je hebt. Handig zijn ook je online bestellingen, omdat bouwmaterialen zwaar zijn. De leverdienst bezorgt je alles op de plaats die je wenst. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen al je bestelling. Of je kan ook zelf je bestelwagen huren, mocht je dat wensen. Laat je ook de plaatsing over aan GAMMA experts, dan kan je hiervoor een offerte-op-maat aanvragen bij je montageservice.

Recent bekeken