Vochtbestrijding kopen bij GAMMA   

Zoek je naar een vochtbestrijdingsproduct, dan vind je bij GAMMA altijd een betaalbare en professionele oplossing. Voor elke vochtprobleem bestaan er specifieke middelen tegen optrekkend vocht, condensatievocht, doorslaand vocht op de muren en opstijgend vocht. Hierdoor werkt elk vochtbestrijdingsproduct doeltreffend.

Vochtbestrijding voor muren binnen en buiten   

Doorslaand vocht ontstaat wanneer vocht van de buitengevel tot binnen raakt. Hierbij sijpelt er water doorheen openstaande gaten, kieren of scheuren waarbij het vocht niet snel genoeg opdroogt - met muffe geuren en schimmelplekken tot gevolg. Weet je wat de lekken precies veroorzaakt, dan behandel je deze eenvoudig met vochtbestrijdingsproducten voor de buitengevel en vervolgens met impregneermiddelen. Met de vochtbestrijding bij GAMMA pak je het probleem aan en voorkom je dat er opnieuw vocht ontstaat. Bekijk hoe je een vochtige muur herstelt.

Soorten producten voor vochtbestrijding

Vergelijk alle topmerken voor vochtbestrijdingsproducten eenvoudig online, zoals Bison, Aquaplan, Rubson en Weber Beamix. Bij elk van deze merken vind je tal van vochtbestrijdingsproducten, zoals schimmelwerende producten en middelen om je muur te injecteren. Behandel je een binnenmuur, bekijk dan de specifieke vochtbestrijdingsproducten voor binnenmuren. En ga je de muren nadien bekleden of bepleisteren, dan vind je bij GAMMA alle bouwmaterialen om je muur volledig zelf af te werken. Met de professionele producten van GAMMA voorkom je dat muren vochtig worden.

Vochtbestrijders voor elk vochtprobleem    

Heb je nu een klein of groot vochtprobleem, GAMMA weet altijd raad. De meeste vochtbestrijders koop je eenvoudig zelf en zijn ook makkelijk toe te passen. Om vocht preventief te bestrijden bestaan er ook luchtontvochtigers, vochtopnemers en ventilatie-oplossingen.

Heb je nog geen ervaring met vochtbestrijding of heb je een structurele aanpak nodig van een professional, boek dan eenvoudig jouw ervaren vakman via de GAMMA klusservice. Of breng een bezoekje aan je GAMMA, dan helpen we je graag verder.

Recent bekeken