Boormachine kopen bij GAMMA   

Bij heel wat klussen heb je een boormachine nodig. Handig is dat je met een boormachine van GAMMA heel wat meer doet dan gaten boren. De professionele boormachines zijn ook geschikt om te hameren of te beitelen. Je gebruikt dus één boormachine voor verschillende klussen, handig toch?

Alle soorten boormachines

Vooraleer je een boormachine gaat kopen, kijk je best even welke andere powertools je liggen hebt. Heb je bijvoorbeeld al accugereedschap van 18V? Bestel dan bijvoorbeeld een nieuwe accuboormachine waarbij de accu niet inbegrepen is. Met een accuplatform gebruik je namelijk één batterij voor alle toestellen. De krachtige Lithium-Ion batterijen van Bosch gaan bijvoorbeeld lang mee. Met een accu powertool werk je dus door en hoef je geen rekening te houden met de aanwezigheid van een stopcontact. Handig dus als je vaak buitenshuis werkt. Werk je op netspanning, dan heb je keuze uit schroefboormachines, kolomboormachines en klopboormachines.

Professionele elektrische boormachine

Bekijk de verschillende powertools van Makita, Black&Decker of Bosch Professional eenvoudig online. Met deze professionele machines ben je er zeker van dat je alle klussen in huis aan kan. Deze boormachines stel je namelijk nauwkeurig af met een toerentalregeling en pas je makkelijk aan naargelang de ondergrond. Deze boormachines gebruik je om in kunststof, hout, beton, steen, metaal, baksteen of metselwerk te boren of te beitelen. Je merkt dus meteen dat deze professionele machines hét gerief zijn om zowel jouw lichte als zware boor- en schroefklussen aan te pakken. Heb je graag een overzicht van alle powertools? Dan helpen we jou om het juiste elektrische gereedschap te kiezen.

Vergelijk alle boormachines online

Handig is dat je in de webshop een boormachine koopt waarbij de bijhorende accessoires meegeleverd worden. Deze zitten dan bijvoorbeeld in een handige, stevige koffer die je overal mee naartoe neemt. En heb je enkel de boormachine nodig? Geen probleem, bij GAMMA is het ook makkelijk om deze booraccessoires later na te bestellen, aan jou de keuze. Dat geldt trouwens voor alle soorten elektrisch gereedschap bij GAMMA. Elk accessoire vind je terug in de webshop.

Recent bekeken