Slimme beveiliging kopen bij GAMMA

Denk je aan veilig wonen, dan gaat het eigenlijk om bescherming tegen brand, storm, schade en diefstal. Steeds vaker zullen sensoren je woning beveiligen. Daarom zet ook GAMMA elke dag in op innovatieve beveiliging. Elke aankoop van een alarmsysteem of sensor kan je veiligheid al aanzienlijk verbeteren. Voor inbraakbeveiliging bijvoorbeeld werken sensoren nu steeds vaker in combinatie met een alarm. Ontdek hoe je met slimme beveiliging energie bespaart én zelfs levens redt.

Slim beveiligen? Zo haal je dubbel voordeel

Denk je aan veiligheid, dan denk je in de eerste plaats aan veilige, elektrische toestellen en betrouwbare elektronica. Zo werk je veilig én slim tegelijk, want wat ben je vandaag nog met een rookmelder als je vaak buitenshuis bent? In geval van schade is het belangrijk om tijdig verwittigd te worden. En verwittigen doe je door een slim alarm, zoals een slimme rookmelder (verplicht vanaf 2020), deuralarm, videobewaking of draadloos alarmsysteem te plaatsen voor elke gevel, in verbinding met een app op je smartphone.

Smart Home

Slimme sensoren of bewegingsmelders zijn de perfecte schakel tussen potentieel gevaar en een reëel alarm. En terecht, want hoe sneller de waarschuwing, hoe kleiner de kans op schade. Het beste voorbeeld hiervan is de koolstofmonoxidemelder: hiermee red je levens. Zo’n aankoop is eigenlijk onmisbaar. Voor inbraakbeveiliging is ook smart home een betrouwbare toepassing. Via een app sta je dan voortdurend in contact met bewegingen in en rond je woning. Deze gevoeligheid stel je zelf in, evenals het aantal meldingen dat je wenst te krijgen. Smart Home is dus technologie die rust brengt in je leven. Een derde argument om op Smart Home te betrouwen is omwille van het energiezuinig wonen. Met smartlampen en automatische dimverlichting bijvoorbeeld regel je kamertemperatuur en verlichting makkelijk vanop afstand.

Beveiliging eenvoudig bestellen

In je GAMMA webshop stel je alle elektra & elektronica zelf samen, waardoor je bijna alle risico’s in en rond je woning kunt indekken. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je bovendien alle beveiliging en slim wonen morgen al in huis. En laat je ook de plaatsing over aan GAMMA experts, dan kan je hiervoor een offerte aanvragen.

Recent bekeken