Barbecue kopen bij GAMMA

Een avondje barbecue brengt heel wat avontuur en gezelligheid met zich mee. En de leukste ervaring heb je toch met een bbq die helemaal past bij jouw verwachtingen. Bekijk hier alle barbecues van GAMMA. We hebben onder andere de volgende typen:

  • Gasbbq
  • Elektrische bbq
  • Houtskool bbq

Grote of kleine bbq

Een kleine praktische bbq heeft twee of drie branders en dat volstaat voor een intiem etentje. Als je vrienden en familie uitnodigt, heb je een medium barbecue nodig met drie tot vier branders. En de grote barbecue met zes branders is ideaal als je de hele familie of buurt op bezoek hebt.

Barbecue met zijbrander

Als je graag een volledig smaakpalet op tafel tovert, is een zijbrander erg handig om sauzen, bijgerechtjes en groenteschotels te verwarmen. Dan hebben je gasten nog meer keuze en staan alle warme gerechten vlak bij de bbq grill, makkelijker kan niet. Bovendien is een zijbrander ook handig als je de bereide grill goed warm wilt houden. Zo kan de chef-kok ook van bij het vuur vandaan en gezellig mee aan tafel komen zitten.

Bbq toestel met verschillende opties

Dankzij het ruime aanbod vind je bij GAMMA de barbecue die je zoekt. Je vindt er toestellen met extra opties zoals wielen, deksel, thermometer en andere barbecue accessoires. Voor een langdurige warmte kan je kiezen uit roestvrij of geëmailleerd staal, gietijzer, inox of steen. In de webshop vind je een groot aanbod brandstoffen voor jouw bbq.

Ontdek je graag hoe zo’n barbecue werkt? Een expert in de GAMMA bouwmarkt geeft je bijkomend advies. Ook voor andere benodigdheden kan je in het volledige gamma Tuin terecht.

Recent bekeken