Barbecue

Barbecue kopen bij GAMMA

Hoewel ook een herfstbarbecue heerlijk smaakt, is de zomerperiode het moment bij uitstek om een barbecue te kopen. Welke barbecue je kiest? Dat is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen die je eenvoudig naar buiten rolt. Zij zijn ideaal voor mensen die slechts sporadisch barbecueën. Leef je in de zomerperiode echt buiten en krijg je wekelijks wel een aantal hongerige vrienden over de vloer? Dan kies je beter voor een vaste buitenkeuken in beton.

Een BBQ kopen die bij jou past

Er bestaan verschillende soorten barbecues. In de eerste plaats is er de houtskoolbarbecue. Hiervan vind je ook bij GAMMA een ruime keuze, gaande van draagbare modellen tot grote uitvoeringen voor professionele buitenkoks. Vooral de houtskoolbarbecue van Barbecook & Weber is een absolute aanrader. Voor de sporadische hobbykok is een gasbarbecue iets eenvoudiger. Door een gasbarbecue te combineren met een smokerbox blijf je overigens gewoon trouw aan de klassieke rokerige smaak. Heb je slechts een beperkte ruimte, bijvoorbeeld op het terras van jouw appartement? Kies dan voor een compacte elektrische barbecue. Ook hier is de temperatuur eenvoudig te regelen. Wel heb je een stroomaansluiting nodig.

Meer dan alleen BBQ's

Bij GAMMA zijn niet alleen de toestellen maar ook de bijhorende accessoires verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan briketten, een cold smoke generator of een heus barbecueboek. Daarnaast hebben we ook alles om jouw barbecue te onderhouden en te beschermen. Denk bijvoorbeeld aan een beschermhoes voor de aangehaalde Barbecook & Weber. Gewoon even openritsen en in een handomdraai berg je jouw BBQ veilig op.

Wil je eerst nog even ons tuinadvies doornemen of nagaan hoe je jouw tuin ontwerpt? Op de pagina 'doe-het-zelf advies' vind je het allemaal terug. Tijd voor de volgende barbecue? Bestel dan nu jouw toestel online en laat het morgen al bij jou thuis leveren.

Recent bekeken