Tuinverlichting kopen bij GAMMA

Ben je van plan om tuinlampen te plaatsen of buitenverlichting te kopen? Dan ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Niet alleen omwille van ons ruim assortiment dat gaat van buitenspots en plafondverlichting tot tuinpalen en verstralers, ook omdat we graag met jou meedenken. Dat laatste is meteen ook de reden waarom we inzetten op talloze kant-en-klare oplossingen. Het gaat onder andere om buitenverlichting met sensoren, verlichting op zonne-energie en slimme buitenoplossingen die je eenvoudig met jouw smartphone aanstuurt.

Tuinverlichting met sensor

Automatische buitenverlichting is al langer aan een opmars bezig. Het zou immers het gevoel van veiligheid ten goede komen, omdat het potentiële inbrekers ontmoedigt. Bovendien maakt het ook het vinden van het sleutelgat een stuk eenvoudiger. Wil je ook graag energieverspilling tegen gaan? Door te kiezen voor een buitenlamp met een instelbare automatische uitschakelmodus stel je de verlichtingsoplossing af in functie van jouw eigen noden. Kies je daarbovenop voor een model met een lichtsensor of sensorische schakelaar, dan voorkom je dat de buitenverlichting ook overdag aanspringt.

Tips voor een aangename tuinverlichting

Buitenverlichting hoeft niet alleen functioneel te zijn. Integendeel. Steeds vaker maakt het integraal deel uit van het tuinontwerp. Zo kies je voor de algemene tuinverlichting voor LED-lampen die je al dan niet inbouwt of in de grond monteert. Daarnaast plaats je echter ook een of meerdere verstralers die permanent de pronkstukken van jouw tuin accentueren. Denk aan een mooie fontein, een sierlijke treurwilg of een bijzondere struik.
Op de pagina doe-het-zelf advies leer je zelf stap-voor-stap je tuinverlichting installeren en buitenlampen met sensor plaatsen. Klaar je die klus toch liever niet zelf? Vraag dan een offerte aan voor de GAMMA montageservice.

Recent bekeken