Haarden en kachels kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je meer dan 50 pelletkachels, houtkachels en inbouwhaarden als hoofdverwarming. Daarnaast vind je ook sfeerhaarden en kleinere kachels als bijverwarming. Zowel de kleine als grote kachels zijn uit staal vervaardigd, omdat dit materiaal de verbrandingswarmte zoveel mogelijk behoudt. Hier koop je een kachel aan een betaalbare prijs waar je tegelijk een leven lang van geniet.

Hoog rendement haarden als hoofdverwarming

Alle kachels die als hoofdverwarming dienen, beschikken bij GAMMA over een brandstofbesparende technologie en staan dan ook bekend als Hoge Rendement kachels (HR kachels). De kwaliteit van deze hoge prestatiekachel herken je aan de:

  • dubbele stalen behuizing
  • verbrandingskamer met een hoog verwarmingsvermogen
  • luchtdruk (om de intensiteit te regelen)
  • brandstofbesparing (tot wel 40% met EcoDesign)

Deze HR haarden hebben een sterk verwarmingsvermogen, wat betekent dat 75-85% van de energie in het hout effectief naar warmte wordt omgezet. Dit komt doordat de hoge prestatie kachel een extra verbranding van vrijkomende gassen realiseert. En als je zelf wilt instaan voor je kachelonderhoud, koop je eenvoudig alle nodige accessoires via de webshop.

Kachels en haarden als bijverwarming

Elektrische kachels hebben als voordeel dat je ze overal kan plaatsen, omdat je geen rookkanaal hoeft te voorzien. In het assortiment Verwarming en ventilatie vind je vele soorten elektrische bijverwarming, zoals convectorkachels, infraroodverwarming of elektrische haarden.

Weet je niet welke hoofd- of bijverwarming je nodig hebt? Krijg meteen professioneel advies met de online keuzehulp om jouw ideale kachel te vinden.

Recent bekeken