Gevelbekleding

Bekijk de TOP 10

Gevelbekleding kopen bij GAMMA

Een mooie gevel bepaalt het eindresultaat helemaal. Je tuin, balkon of terras ziet er helemaal anders uit met een perfect passende gevelsteen. Bij GAMMA vind je daarom professionele kwaliteit gevelstenen aan de beste prijzen.

Ontdek hieronder wat het best bij jou past: pvc wandbekleding of een gevelbekleding in steen.

1. Pvc gevel

Pvc is een soort kunststof gevelbekleding die extra makkelijk is in onderhoud. Met water en onderhoudsproduct ziet alles er in een mum van tijd terug piekfijn uit. Meer nog: pvc is geschikt voor zowel binnen- als buitenwanden.
Een pvc gevel plaatsen is bovendien heel eenvoudig. Handig dus als je ook aan geveldecoratie denkt, maar zeker ook als binnen muurbekleding. Zo werk je deuren, goten, ramen of rolluiken zorgvuldig af in meer dan 40 pvc varianten voor een persoonlijke gevelbekleding.
Vooral op beton of hout plaats je pvc platen snel en makkelijk, want het is:
- Schokbestendig, heel stevig
- Slijtvast en roestvrij
- Licht
- Herbruikbaar
- Laag brandrisico

2. Gevelbekleding in beton, natuursteen en blue stone

Hou je van strakke, primaire bouwmaterialen? Dan is een beton gevelbekleding erg mooi in eenvoud. In combinatie met houten structuren geef je jouw woning een strakke, luxueuze uitstraling. Ook met een natuursteen gevel bereik je een gelijkaardig effect, al past natuursteen ook bij een landelijke stijl.
Wil je een natuurlijke én luxueuze wandbekleding? Dan kan een blue stone afwerking niet ontbreken.

Professionele plaatsing gevelstenen en steenstrips

Steenstrips plaatsen vraagt enige ervaring. Met de GAMMA montageservice ben je naast professionele kwaliteit aan gevelstenen dan ook zeker van een vakkundige plaatsing.

Recent bekeken