Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder

Gevelbekleding

182 resultaten
Bekijk de TOP 10

Gevelbekleding kopen bij GAMMA

Een mooie gevel bepaalt het eindresultaat helemaal. Je tuin, balkon of terras ziet er helemaal anders uit met een perfect passende gevelsteen. Bij GAMMA vind je daarom professionele kwaliteit gevelstenen aan de beste prijzen. Een blue stone, natuursteen, beton of pvc gevel? Ontdek de charme van elke gevelbekleding.

Gevelbekleding in beton, natuursteen en blue stone

Hou je van strakke, primaire bouwmaterialen? Dan is een beton gevelbekleding erg mooi in eenvoud. In combinatie met houten structuren geef je jouw woning een strakke, luxueuze uitstraling. Ook met een natuursteen gevel bereik je een gelijkaardig effect en past natuursteen ook bij een landelijke stijl. Wil je een natuurlijke én luxueuze wandbekleding? Dan kan een blue stone afwerking niet ontbreken.

Pvc gevelbekleding

Pvc is een kunststof gevelbekleding die extra makkelijk is in onderhoud. Met water en onderhoudsproduct ziet alles er in een mum van tijd terug piekfijn uit. Meer nog: pvc is geschikt voor zowel binnen- als buitenwanden. Een pvc gevel plaatsen is bovendien heel eenvoudig. Handig dus als je ook aan geveldecoratie denkt, maar zeker ook als binnen muurbekleding. Zo werk je deuren, goten, ramen of rolluiken zorgvuldig af in meer dan 40 pvc varianten voor een persoonlijke gevelbekleding. Vooral op beton of hout plaats je pvc platen snel en makkelijk, want ze zijn schokbestendig, heel stevig, slijtvast, roestvrij, licht en brandwerend.

Gevel bestellen en plaatsen

Makkelijk is de webshop waar je alle bouwmaterialen koopt. Bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen je levering al in huis. Een misaankoop bestaat niet, aangezien je bij elk product de nodige technische specificaties vindt. Ook garandeert GAMMA je een perfecte plaatsing, omdat steenstrips bijvoorbeeld enige ervaring vragen. Daarom ken je met een offerte-op-maat meteen de prijs van een professionele plaatsing. Heel slim gezien!

Recent bekeken