Buisisolatie

15 resultaten
Bekijk de TOP 10

Buisisolatie kopen bij GAMMA

Buisisolatie kopen bij GAMMA is een slimme stap om geld én energie te besparen. Buisisolatie is namelijk een goede manier om meer rendement te krijgen van je verwarmingsinstallatie thuis, en wel doordat dergelijke isolatie de verwarmingsbuizen in je woning of bedrijf optimaal isoleert.

Polyethyleenschuim als isolatie

Het aanbod van GAMMA reikt ver, met buisisolatie van verscheidene merken en uit verschillende materialen. Polyethyleenschuim is een van de meest gebruikte materialen voor dergelijke isolatie, bijvoorbeeld bij merken als Climasnap, dat een hele reeks aan verschillende types isolatie aanbiedt. Er zijn heel wat mogelijkheden op het vlak van lengte, zodat elke buis precies de goede isolatie krijgt. Daarbij is er ook keuze tussen verschillende diktes, afhankelijk van de noodzakelijke mate van isolatie. Ten slotte zijn er ook isolerende elementen voor hoeken in warmteleidingen, zodat daar evenmin warmte verloren gaat. Ga naar GAMMA om de isolatie van je woning goed te optimaliseren.

Minerale wol als isolatie verkrijgbaar bij GAMMA

Bij GAMMA vind je isolatie voor buizen voor zowel binnen als buiten, en daarbij ook in verscheidene kleuren. Climasnap biedt bijvoorbeeld buisisolatie in het wit, maar ook lichtgroene varianten behoren tot de mogelijkheden binnen het aanbod. Daarbij zijn veel oplossingen ook nog eens milieuvriendelijk dankzij een geïntegreerd snapsluitsysteem. Andere opties bestaan dan weer uit minerale wol en bieden eveneens een optimale bescherming van verwarmingsbuizen in de woning. GAMMA heeft dus heel wat in petto om je woning comfortabeler én energiezuiniger te maken.

Ontdek alles over isoleren en buisisolatie om je woning comfortabeler, duurzamer én gezelliger te maken. Beste je je isolatie voor 21:00 uur, dan wordt die de volgende dag reeds geleverd.

Recent bekeken