Buisisolatie

15 resultaten
Bekijk de TOP 10

Buisisolatie kopen bij GAMMA

Wanneer je verwarmingsbuizen optimaal isoleert, krijg je meer rendement van je verwarmingsinstallatie. Zoniet gaat er heel wat warmte verloren. Met een juiste buisisolatie kan je hier dus vele stookkosten besparen.

5 extra voordelen bij buisisolatie

Je kiest best voor PE schuim (polyethyleenschuim), specifiek ontwikkeld voor buizen. PE schuim is een zacht flexibel schuimplastic. De soepele PE schuimstof heeft een gesloten celstructuur en is verkrijgbaar in verschillende hardheden.
Met de volgende 5 extra voordelen is PE schuim de beste oplossing:

  1. Mooi, beschikbaar in verschillende kleuren
  2. Licht en sterk
  3. Flexibel en indrukbaar
  4. Herstelt zich snel en volledig na indrukking
  5. Beschermt optimaal tegen warmteverlies

Ontdek verschillende lengtes, breedtes en diktes die perfect aansluiten op jouw buizen en leidingen. Daarom vind je bij GAMMA een heel sterk, divers aanbod voor verschillende typen buizen, waaronder ook isolerende elementen voor de hoeken.
Een van de topmerken is Climasnap, omdat je hierin een ruim aanbod afmetingen terugvindt voor uiteenlopende typen buizen.

Persoonlijke service bij elke isolatieklus

GAMMA biedt het juiste advies, zodat je zelf makkelijk aan de slag kunt.

Wil je persoonlijk advies voor je woning? Win dan zeker advies in bij een isolatie expert in jouw lokale GAMMA of direct via de kluschat onderaan deze pagina.

Makkelijk online bestellen

In de GAMMA webshop vind je alle gereedschap en materiaal om isolatie perfect af te dichten, samen met handige gebruikstips onderaan elke webpagina.
Als je isolatie bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen.
En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de dag nadien jouw platen, rollen en afdichtingsmateriaal al in huis.

Professionele plaatsing buisisolatie

Met GAMMA klus je handig, al laat je de klus liever over aan een uiterst nauwkeurige afdichting? Naast luchtdicht isoleren bescherm je jouw buizen best ook tegen tochtwering. Met een GAMMA isolatievakman ben je naast de kwaliteit ook meteen zeker van een correcte totaalafwerking.

Recent bekeken