Geluidsisolatie

5 resultaten

Geluidsisolatie kopen bij GAMMA

Je woning geluiddicht én op temperatuur houden kan als je kiest voor geluidsisolatie bij GAMMA. Geluidsisolatie is een meerwaarde voor iedereen die van meer wooncomfort wil genieten en tegelijkertijd geluid buiten wil houden. Welke mogelijkheden er zoal zijn als je vertrouwt op GAMMA lees je uitvoerig in onderstaand overzicht. Geluidsisolatie kopen doe je bij GAMMA.

Geluidsisolatieplaten van kwaliteit

Bij GAMMA vind je een breed aanbod aan geluidsisolerende platen voor de hele woning. Een merk als Recticel biedt tal van verschillende geluidsisolatie voor de muur, zodat je je woning optimaal beschermt tegen extern lawaai én ongewenste temperaturen. Dergelijke platen zijn in verschillende formaten en diktes verkrijgbaar, afhankelijk van de oppervlakte die bedekt moet worden en de gewenste isolatiewaarde. Veel platen die je op GAMMA vindt, reduceren het geluid met wel 60%, wat neerkomt op zo'n 21 dB. De perfecte aanwinst dus als je je woning comfortabeler én geluiddichter wilt maken.

Geluidsabsorberende platen van GAMMA

Kies je voor geluidsisolatie voor de vloer of het plafond, dan kan je ook bij GAMMA terecht. De platen bestaan uit kwalitatief en betrouwbaar polyurethaan, een van de best isolerende materialen die er zijn. Daarbij is de geluidsisolatie in pakketten verkrijgbaar, zodat je precies de juiste hoeveelheid isolatiemateriaal vindt voor jouw woning en wensen. Ben je op zoek naar geluidsisolatie voor het plafond of de muur, dan biedt het aanbod van GAMMA je dus zeker en vast wat je nodig hebt.

Wil je meer weten over hoe je zelf isoleert en de voordelen van polyurethaan isolatiemateriaal? Dan helpt het GAMMA-klusadvies je zeker en vast op weg. Bestel je geluidsisolatie eenvoudig via de website en krijg die morgen al toegeleverd. Geen zin om de isolatie zelf te plaatsen? Doe dan beroep op de professionele GAMMA-montageservice.

Recent bekeken