Isolatieaccessoires

54 resultaten
Bekijk de TOP 10

Isolatieaccessoires kopen bij GAMMA

Tesa Moll, beste isolatieoplossing bij deuren en ramen

Met Tesa Moll vermijd je dat deuren en ramen warmte verliezen. Vaak zijn deze openingen de zwakke plekken die stille energievreters worden. Grijp daarom meteen in met betrouwbare Tesa Moll isolatie.

Rubberen tochtstrips, folie en kunststof isolatieoplossingen zorgen ervoor dat koude lucht buiten blijft, en warme lucht binnen.

Radiatorfolie

Radiatorfolie helpt bij het terugkaatsen van verloren warmte bij een verwarmingsinstallatie. Op die manier bespaar je geld én energie.

Isoleertape

Isoleertape is een flexibele en kleefachtige tape, perfect voor gebruik bij gebundelde kabels en gelijkaardige zaken die geïsoleerd moeten worden. Bij GAMMA vind je tape van verschillende merken en afmetingen, zowel voor binnen als buiten. Ook beschermt deze tot wel 400 volt, waardoor je leef- en werkomgeving veiliger wordt.

Dampremmende of dampdoorlatende folie?

Rockwool dampremmende folie is uiterst geschikt om dak-, vloer- of muurisolatie mooi af te werken. De folie is in veel gevallen helemaal zelf op maat te knippen en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Dampdoorlatende folie leent zich perfect tot het beschermen van de spouwmuur en het onderdak.

Jouw kluschat en persoonlijke isolatie expert

GAMMA biedt het juiste advies, zodat je zelf makkelijk aan de slag kunt. Een aantal tips:

  • Laat geen ruimte tussen jouw isolatie en (onder)dak om te ‘ventileren’. Bij koud en vochtig weer bestaat de kans dat er dan condensatie ontstaat achter jouw isolatie. Deze koudebruggen en kieren kan je dus maar beter vermijden.
  • Overisoleren bestaat niet; je kan dus nooit te veel glaswol gebruiken. Het klopt niet dat een te dikke laag schimmel zou veroorzaken. Integendeel, een slecht geplaatste of te dunne isolatielaag zorgt voor condensatie en schimmel.
  • Zorg ook voor winddichtheid aan de buitenzijde en een goede dampdichtheid aan de binnenzijde.

Wil je persoonlijk advies voor je woning? Win dan zeker advies in bij een isolatie expert in jouw lokale GAMMA of direct via de kluschat onderaan deze pagina.

Makkelijk online bestellen

Als je isolatie accessoires bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen.
En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de dag nadien jouw levering al in huis.

Professionele montageservice

Met GAMMA klus je handig, maar laat je het precisiewerk toch liever over aan een vakman? Zeker de afwerking vraagt om uiterste precisie, zodat ramen en deuren even isolerend zijn als de grote oppervlakken. Daarom kan je de isolatie door een GAMMA vakman laten installeren.

Recent bekeken