Isolatieaccessoires

58 resultaten
Bekijk de TOP 10

Isolatieaccessoires kopen bij GAMMA

Isolatieaccessoires kopen bij GAMMA is een slimme zet als je de isolatie van je woning een niveau hoger wilt tillen. Er zijn heel wat isolatieaccessoires verkrijgbaar die niet enkel een goede bescherming tegen extreme invloeden garanderen, maar ook nog eens duurzaam zijn. GAMMA is dé aanbieder van isolatieaccessoires en wat meer informatie daarover is dan ook zeker van belang.

Radiatorfolie en isoleertape

Tesa Moll is een vooraanstaand merk dat uitpakt met verscheidene isolatieaccessoires voor uiteenlopende situaties. De radiatorfolie is daar een goed voorbeeld van, en helpt bij het terugkaatsen van verloren warmte bij een verwarmingsinstallatie. Op die manier bespaar je geld én energie. Isoleertape is dan weer verkrijgbaar bij merken als Nitto. Een flexibele en kleefachtige tape is perfect voor gebruik bij gebundelde kabels en gelijkaardige zaken die geïsoleerd moeten worden. Bij GAMMA vind je isolatietape van verschillende merken en afmetingen, zowel voor binnen als buiten. Ten slotte beschermt dergelijke tape tegen wel 400 volt, waardoor je leef- en werkomgeving veiliger wordt.

Dampremmende en dampdoorlatende folie

Ook dampremmende en dampdoorlatende folie zijn verkrijgbaar bij GAMMA. De dampdoorlatende collectie van het merk Martens verleent zich perfect voor het beschermen van de spouwisolatie, terwijl de dampremmende folie van de Rockwool Rocktect collectie dan weer perfect geschikt is om dak-, vloer- of muurisolatie mooi af te werken. De folie is in veel gevallen helemaal zelf op maat te knippen en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Meer dan genoeg mogelijkheden dus bij GAMMA om méér uit je isolatie te halen. Bekijk deze kwaliteitsmerken en meer in het assortiment van GAMMA.

Lees meer over zelf isoleren en de verschillende soorten materiaal voor isolatie in het klusadvies van GAMMA. Bestel ten slotte je isolatieaccessoires online en doe beroep op de montageservice voor het plaatsen van je isolatie.

Recent bekeken