Glaswol

46 resultaten
Bekijk de TOP 10

Glaswol kopen bij GAMMA

Glaswol kopen is een van de beste isolatiemaatregelen die er zijn en het materiaal wordt dan ook toegepast bij heel wat woningen. GAMMA heeft een uitgebreid aanbod aan dergelijke isolatie voor elke situatie. Of je nu je woning wilt beschermen tegen de kou of energieverlies tegen wilt gaan, glaswol kopen is een slimme zet.

Glaswolisolatie voor meer wooncomfort

Glaswol isoleert erg goed, waardoor het bijdraagt aan het wooncomfort van je woning. Isover is een merk dat altijd kwalitatieve isolatie biedt, waaronder verschillende glaswoldekens met aluminium afwerking voor een nog beter effect. Dergelijke dekens zijn in heel wat verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat je kleine én grote oppervlaktes optimaal isoleert. Een spijkerflensdeken is daarbij de perfecte oplossing voor het isoleren van hellende daken tegen geluid én temperatuur. Het materiaal is in rollen verkrijgbaar van verschillende lengtes, waardoor je je aankoop dus perfect afstemt op de benodigde hoeveelheid isolatie.

Betrouwbare Isover glaswolisolatie

Kies je voor Isover glaswol, dan geniet je altijd van een optimale bescherming tegen ongewenste invloeden als geluid, schimmels én kou. Bij GAMMA heeft elke rol glaswol een zekere isolatiewaarde, die in ‘R’ wordt uitgedrukt. Die waarde gaat bij het Isover aanbod tot wel 6, waardoor het materiaal je woning dus zeer goed beschermt tegen dergelijke invloeden. Als je op GAMMA vertrouwt voor het isoleren van je woning, dan ben je dus zeker van kwaliteit.

Doe beroep op het GAMMA-klusadvies om meer te weten te komen over zelf isoleren en glaswolisolatie. Wil je de isolatie morgen al thuis laten leveren, bestel die dan nog voor 21:00 online en laat ze eventueel installeren door de professionele GAMMA-montageservice. Kom je liever langs is in de winkel? Bekijk dan onze openingsuren van een winkel bij jou in de buurt.

Recent bekeken