• Isover
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Glaswol

42 resultaten
Bekijk de TOP 10

Glaswol kopen bij GAMMA

Glaswol (glas) en steenwol (vulkanisch gesteente) bieden beide bescherming als thermische en akoestische isolatie. Deze minerale wollen dragen dus sterk bij aan je wooncomfort. Je kan ze ook overal toepassen in spouwmuren, plafonds, vloeren en hellende daken, omdat ze veel soepeler aanvoelen dan kunststof platen en oneffen oppervlakken luchtdicht opvullen.

Beter wonen met Isover glaswolisolatie

Glaswol isoleert erg goed en Isover is hierbij een merk met bijzonder goede reputatie. Zo koop je Isover glaswoldekens met aluminium afwerking voor een nog beter effect. Dergelijke dekens zijn in heel wat verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat je kleine én grote oppervlaktes optimaal isoleert. Een spijkerflensdeken is daarbij de perfecte oplossing voor het isoleren van hellende daken tegen geluid én temperatuur. Het materiaal is in rollen verkrijgbaar van verschillende lengtes, waardoor je je aankoop dus perfect afstemt op de benodigde hoeveelheid isolatie.

Glaswol: slimme aankooptips

Bij GAMMA heeft elke rol glaswol een zekere isolatiewaarde, die in ‘R’ wordt uitgedrukt. Die waarde gaat bij het merk Isover tot wel 6, waardoor het materiaal je woning dus zeer goed beschermt tegen dergelijke invloeden. Als je op Isover vertrouwt voor het isoleren van je woning, dan ben je dus zeker van kwaliteit. Ook bestel je beter te veel isolatie, omdat “overisoleren” niet bestaat. Je kan dus nooit te veel glaswol gebruiken. Het klopt niet dat een te dikke laag schimmel zou veroorzaken. Integendeel, een slecht geplaatste of te dunne isolatielaag zorgt voor condensatie en schimmel. Laat geen ruimte tussen jouw isolatie en (onder)dak om te ‘ventileren’. Bestel naast je glaswol ook producten voor tochtwering. Bij koud en vochtig weer bestaat de kans dat er dan condensatie ontstaat achter jouw isolatie. Deze koudebruggen en kieren kan je dus maar beter vermijden. En wil je tot slot persoonlijk advies voor je woning? Win dan zeker advies in bij een isolatie expert in je GAMMA winkel.

Glaswol eenvoudig bestellen

Ken je de afmetingen? Dan bestel je glaswol eenvoudig online. Ook handig is om alle isolatie als pakket te kopen. Als je vandaag voor 21.00 uur bestelt, heb je morgen alles in huis; zelfs heel grote bestellingen. Een goede voorbereiding is al de helft van het werk. En heb je te veel over? Dan kan je bijvoorbeeld makkelijk een overlap maken met andere isolatiematerialen. Ook vind je steenwol, kleefband, een multikit afdichtingsset, schroeven, rondellen en waterwerende producten voor vochtbestrijding. Kortom, alles om zelf als een professional te isoleren. En laat je de isolatie over aan je vakman? Met een offerte-aanvraag weet je meteen de prijs voor een volledig waterdicht dak, muren en en vloeren volgens je wensen.

Maak je huis duurzaam, woon bewust en bespaar

Zelf je huis duurzamer maken? Dat doe je eenvoudig met het GAMMA-klusadvies. Zelf isoleren heeft ook z’n voordelen. Door te isoleren met glaswol geniet je namelijk levenslang van veel warmte binnen bij koud weer. Daarnaast is glaswol ook geschikt om je kruipkelder te isoleren. Energiezuinig verwarmen zorgt bovendien voor een extra lage energiefactuur. Dat is comfortabel wonen én besparen. Zo geniet je elke dag bewust van de extra euro’s die je in je zakken steekt, omdat je niet langer energie verspilt.

Recent bekeken