Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Graham & Brown
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Behang

405 resultaten
Bekijk de TOP 10

Behangpapier kopen bij GAMMA

Een accentmuur met motieven? Dan is behang ideaal. Ook bij verf kies je best voor vliesbehang als onderlaag om je verf veel beter te doen uitkomen. Je merkt dus: een combinatie met verf en behang zorgt voor stijl, ook al hoeft behangen niet moeilijk te zijn. Bij GAMMA helpen we je graag bij een slimme aankoop van behangpapier.

Behangpapier in 450 ideeën

Voor elke kamer vind je nieuwe ideeën in de online webshop. Daarom biedt GAMMA zo’n grote collectie behang aan. Steengrijs, neveldauw, dolomiet, rivierklei, wolkengrijs of diepblauw? Ontdek het kwaliteitsvolle GAMMA behangpapier aan de scherpste prijzen.

Vliesbehang

De naam “vliesbehang” zou het niet aangeven, maar zo’n behang is heel erg stevig en kan best tegen een stootje. Vlies betekent dat er heel veel structuren, reliëf en motieven in je vliesbehang kunnen zitten die mooi zichtbaar zijn na het verven.
Dit vliesbehang is heel makkelijk in gebruik: even de muur inlijmen en het behang aanbrengen.
Alleen in je keuken is vliesbehang geen aanrader, omdat je papier last zou krijgen van waterdamp, vuil en vet. Bij vochtige ruimtes kies je daarom best voor kwaliteitsverf.

Glasweefselbehang

Hou je van een strak design en gladde structuur, dan koop je glasvezelbehang. Net omdat het zo stevig is, kan je hiermee beschadigde muren behangen. Bovendien is het makkelijk te overschilderen, dus kies je ook hiervoor als je regelmatig een ander kleurtje wilt.
Fotobehang met baksteenmotief, auto’s, speelfiguren of letters? Disney, Marvel of Graham en Brown? Keuze te over in het assortiment fotobehang voor kinderkamers.

Online behangpapier kopen

In de webshop kan je ook kiezen tussen het inlijmen van het behang of de muur, en tussen behang dat makkelijk of moeilijk te verwijderen is. Ontdek alvast hoe je behangpapier verwijdert.
Eens je weet welk behang je wilt, is het makkelijk om alle behangbenodigheden online aan te kopen. Besteld voor 21 uur? Dan kan je morgen starten met behangen. Of weet je nog niet welke kleur behangpapier bij je past? Dan kan je alle kleuren behangstalen ontdekken.

Recent bekeken