87.
81 /m²
Per verkoopeenheid € 14.05
Wat is je oppervlakte?
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Tegeldikte van +/- 2,5 cm
  • Geschikt voor terras, tuinpad en oprit

COBO GARDEN

Natuursteen Terrastegel 40x40 cm
De blauwgrijze hardstenen natuursteen heeft een exclusieve en luxe uitstraling. Met deze stenen die groot van formaat zijn, leg je dan ook een luxe terras of wandelpad aan in je tuin. De natuur heeft zijn weerslag gehad op de hardstenen natuurstenen en dat tonen de fossielen die nog zichtbaar zijn in het hardsteen. Deze benadrukken de rijke historie en zorgen ervoor dat de steen er fraai uitziet. Met de blauwgrijze natuurstenen geniet je dan ook jarenlang met veel plezier van jouw luxueuze terras of tuinpad. De tegels zijn ongeveer 2,5 cm dik.

Onderhoud
Natuursteen terrastegels zijn beter gewapend tegen invloeden van buitenaf wanneer deze goed onderhouden worden. Dat geldt ook voor deze Terrastegel Bluestone Honed & Antic Blauw 40x40 cm - 6 tegels / 0,84 m2. Maak de tuintegels schoon met water en een poetsbeurt. Beperk de hoeveelheid water, want die kan de buitenlaag van de tegel beschadigen waardoor er putjes ontstaan. Maak ook een bewuste keuze in welke zeep je gebruikt. Achtergebleven zeepresten kunnen de tegel glad maken en te sterke zeep, met bijtende stoffen, kunnen de tegel ook beschadigen. Het gebruik van een hogedrukreiniger is mogelijk maar af te raden. Bij een te hoge waterdruk beschadig je de toplaag (beschermlaag) van de tegel.

Legtips
Mocht je tijdens het leggen van de tegels moeten zagen om uit te komen, doe dat dan niet boven de nieuwe tegels. De resten die tijdens het zagen op de grond (net gelegde tegels) vallen, zijn lastig te verwijderen. Spoel de gezaagde stukken ook altijd goed schoon voordat je deze verwerkt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 388920
EAN 5411382732635
Gewicht product 10.800 gr
Hoogte product 2,5 cm
Lengte product 40 cm
Breedte product 40 cm
Merk COBO GARDEN
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleur Antraciet / Blauw
Kleurfamilie Blauw, Grijs
Afwerking Ongetrommeld
Type Tegel
Materiaal Natuursteen
Materiaal (detail) Blue stone
Gebruik
Geschikt voor onderdeel tuin/buiten Pad, Oprit, Terras
Klusgrootte Grote klus
Reviews worden geladen

Recent bekeken