stappenplan

Egaliseren

Wil je weten hoe je zelf chape maakt? Of wil je een vloer egaliseren? Dan vind je hier het ideale stappenplannen om zelf aan de slag te gaan.

Binnen

Bekijk hoe je de juiste hoeveelheid chape berekent. Met de GAMMA stappenplannen breek je een oude chape makkelijk uit of maak je zo nieuwe.

Vloer egaliseren

Welke vloer je ook legt, de ondergrond moet perfect egaal en glad zijn. Bij GAMMA doe je dat eenvoudig zelf met dit stappenplan. Egaliseer je ondergrond, voor zowel laminaat, vinyl als parket.

Bekijk het stappenplan

Chape uitbreken

Wil je een nieuwe vloer leggen, dat is het vaak nodig om de oude chapelaag eerst uit te breken. Als je twijfelt of dat uitbreken echt nodig is, dan vind je hier het nodige advies. Zowel voor de breekwerken als andere voorbereidingswerken ga je met het GAMMA stappenplan eenvoudig zelf aan de slag.

Bekijk het stappenplan

Chape maken

Wil je zelf een vloer plaatsen? Dan moet je eerst chape leggen. Deze laag vormt de basis voor een kwaliteitsvolle vloer. Wist je dat je zelf eenvoudig chape maakt? Ontdek hoe je deze klus best aanpakt.

Bekijk het stappenplan

Chape calculator

Hoeveel chape heb je nodig? Met de chape calculator van GAMMA schat je perfect in hoeveel materiaal je nodig hebt voor elke klus.

Bereken

Buiten

Ga eenvoudig zelf aan de slag om de juiste hoeveelheid stabilisé te berekenen en een stevige fundering voor je terras of oprit aan te leggen.

Stabilisé maken

Je terras, oprit of tuinpad aanleggen is een hele klus. Een goede voorbereiding en een degelijke fundering zijn daarom een echte must. Zo voorkom je dat je klinkers of tegels verzakken. De sleutel tot succes? Zelfgemaakte stabilisé.

Bekijk het stappenplan

Stabilisé calculator

Hoeveel stabilisé heb je nodig voor jouw tuinklus? Met de stabilisé calculator van GAMMA schat je in hoeveel materiaal je nodig hebt.

Bereken
Dit stappenplan komt voor in