Raamdecoratie ophangen

Voor elke raamdecoratie die je wenst op te hangen, vind je hieronder een praktisch stappenplan. Zo maken we het jou makkelijk om elk ophangsysteem snel te bevestigen. Met ons advies schuift jouw raamdecoratie dan heel soepel open en dicht en valt de raambekleding mooi in de plooi.

Gordijnen met rail ophangen

Als je gordijnen met rail ophangt, heb je verschillende mogelijkheden. Je hangt de rail bijvoorbeeld aan je plafond, boven of in het kozijn. Welk ophangsysteem je ook wenst, met de volgende stappen is het eenvoudig om zelf jouw gordijnen te monteren.

Bekijk het stappenplan

Rolgordijnen ophangen

We leggen je uit hoe je de steunen van rolgordijnen ophangt en vervolgens de gordijnen bevestigt. Hierdoor heb je een stevig rolgordijn ophangsysteem dat soepel rolt, waardoor je de rolgordijnen makkelijk naar boven en beneden schuift.

Bekijk het stappenplan

Jaloezieën monteren

Jaloezieën bestaan uit steunen en een koordstopper die je makkelijk monteert. In het volgend stappenplan leggen we uit hoe je horizontale jaloezieën snel en stevig bevestigt.

Bekijk het stappenplan

Vouwgordijnen ophangen

Vouwgordijnen zijn een klassieke, maar stijlvolle optie om de zon uit je leefruimtes te houden. Bovendien kan je ze simpel zelf op de juiste plaats hangen.

Bekijk het stappenplan

Statische raamfolie bevestigen

Statische raamfolie aanbrengen gaat makkelijk als je het volgend stappenplan volgt. Je vindt er wat je nodig hebt en hoe je de raamfolie best aanbrengt. Met ons advies werk je als een professional en hangt de raamfolie zeer strak op je raam.

Bekijk het stappenplan

Je raamdecoratie laten ophangen?

Laat je de raamdecoratie liever ophangen? Boek dan jouw vakman en wees er zeker van dat jouw raambekleding professioneel en perfect gemonteerd is.

Boek je klusjesman