inspiratie

Tuin ontwerp & inspiratie

Wat voor soort tuin wil jij? Een tuin waarin je heerlijk kunt relaxen, een tuin waarin ruimte is om te spelen of een tuin waar bijen en vlinders af en aan vliegen? Kies de tuin die bij jou past!

Tuinmeubelen kiezen

Een mooie tuinset zorgt voor sfeer en comfort in je tuin. Ga je voor een grote landelijke houten eettafel of liever voor een moderne en comfortabele loungebank? Ontdek je unieke stijl en kies de tuinmeubelen die bij jou passen!

Balkon of klein terras inrichten

Vrolijke planten in bloembakken, een klimplant langs de tussenmuur, mooie vlondertegels of rubberen terrastegels met een gezellig zitje! Met deze tips creëer je snel en gemakkelijk sfeer op je balkon of terras.

Kindvriendelijke tuin aanleggen

Wil jij een tuin waarin jij kunt genieten en je kinderen heerlijk kunnen spelen zonder dat er gevaar op de loer ligt? Hierbij 10 handige tips!

Vogelhuisje maken

Zelf een vogelhuisje maken, is een leuke bezigheid en bovendien doe je er nestelende vogels een groot plezier mee.

Barbecue kiezen

Barbecueën is een feest! Maar welke barbecue kan je het best gebruiken en hoe pak je dit veilig aan? Wij geven je handige tips!

Tuinontwerp maken

Zelf je tuin ontwerpen klinkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Met een beetje creativiteit en dit stappenplan, ontwerp jij je droomtuin.

Je tuin beplanten

Je tuin is natuurlijk op z'n mooist als alles volop in bloei staat. Maar wanneer plant je nu best bloemen of bomen? En hoe plant je ze? Ga aan de slag met deze tips!

Tuinborder aanleggen

Ga je een nieuwe tuinborder aanleggen, maak dan om te beginnen een beplantingsplan. Hier moet je op letten bij een tuinborder kiezen, samenstellen en aanplanten.

Bloemen planten

Het voorjaar is de geschikte tijd om je tuin op te fleuren met allerlei soorten bloeiende planten: van bloembollen en perkplanten tot vaste planten en kuipplanten!

Bomen planten

Bomen planten, lijkt enorm eenvoudig, maar toch zijn er enkele basisregels waaraan je je moet houden voor een optimaal resultaat.

Deze inspiratie komt voor in