Fietsaccessoires kopen bij GAMMA

Zet je fiets helemaal klaar met veilige en handige fietsaccessoires. Lekke band of een versleten zadel? Met onderdelen zoals een fietsband, zadel of fietshoes zorg je bovendien voor een snelle reparatie van je fiets. Voor extra veiligheid koop je een beveiligd fietsslot en neem je een volledige bandenreparatieset mee in je fietstas. Ook rust je de fiets volledig zelf uit met reflectoren, verlichting en spatborden. Zo ga je straks zorgeloos de baan op!

Soorten fietszadels

In de GAMMA-webshop vind je fietszadels voor elk type fietser. Voor een mountainbike is een ATB-zadel (All Terrain Bike) uiterst geschikt met zijn comfortabele gelvulling. Hierdoor is het vrij zacht zitten, terwijl het toch voldoende hard blijft om makkelijk steun te krijgen tijdens het fietsen. Wil je zoveel mogelijk druk op het zitvlak wegnemen, dan kies je voor een ergonomisch gevormd fietszadel waar een kleine opening in zit. Zo voel je ook veel minder schokken tijdens het fietsen. Een ATB-fiets heeft nog een “stoere” look, maar is nog geen mountainbike. Een ATB-fiets heeft alleen wat bredere banden met een wegprofiel. Ga je mountainbiken? Dan heb je dus een MTB-fiets nodig en ook een MTB-zadel.

Beschermende fietshoes

Bij lange afstanden is een comfortabele fietshoes heel belangrijk. En is een stoffen hoes regelmatig aan een wasbeurt toe? Dan voorzie je het fietszadel regelmatig van een nieuwe beschermende hoes. Ontdek ze in verschillende maten en kleuren.

Fietsbanden

Net zoals bij de fietszadels is het frame van je fiets bepalend. Voor een echte mountainbike koop je MTB-banden. Op deze fiets steken dan brede banden die het juiste profiel hebben om helemaal offroad te gaan. Voor een stoere stadsfiets volstaan ATB-banden. In de GAMMA-webshop vind je de geschikte fietsband, zowel binnen- als buitenband.

Alle fietsaccessoires eenvoudig bestellen

In de webshop filter je makkelijk op afmetingen, kleuren of typen accessoires, zodat je meteen vindt wat je zoekt. Kijk en vergelijk ook zeker alle fietsen. Van een comfortabele stadsfiets tot elektrische bike.

Recent bekeken