Dakramen kopen bij GAMMA

Zoek je naar een betaalbaar dakraam waarmee je ook de warmte in je woning reguleert? Ontdek dan de vele duurzame dakramen in jouw GAMMA-webshop. Je vindt er merken als Velux, Fakro en Optilight waarbij je keuze hebt uit verschillende bedieningsmethoden en materialen.

Houten, aluminium of PVC dakramen

De meeste dakramen bestaan uit hout, aluminium of PVC. Wens je een dakraam voor een vochtige ruimte, dan zijn aluminium of PVC dakramen de beste oplossing. Houten dakramen creëren een huiselijke uitstraling en een warm gevoel. Deze dakramen zijn geschikt om bijvoorbeeld een slaapkamer onder je schuin dak in te richten. Belangrijk om te weten is dat de houten dakramen ook afgewerkt zijn met aluminium profielen. Hierdoor is je dakraam altijd vochtbestendig, welk soort materiaal je ook koopt.

Dakramen met een verschillende bediening

De meeste dakramen zijn tuimelramen of uitzetramen. Bij tuimelramen zitten de scharnieren in het midden. Bij uitzetramen zitten de scharnieren aan de bovenzijde en is de onderzijde voorzien van een handgreep. Velux beschikt over dakramen waarbij je deze beide opties combineert. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Velux tuimeldakraam te kopen dat ook een handgreep heeft aan de onderzijde. Bovendien bestaan er in deze categorie twee soorten dakramen: je hebt de PVC tuimelramen (ideaal voor vochtige ruimtes) en de houten tuimelramen. Meer info nodig? Neem dan zeker een kijkje bij de Velux dakramen. Heb je een plat dak? Dan heb je keuze uit vele lichtkoepels. Andere soorten ramen, zoals kiepramen, vind je terug in het brede assortiment Deuren en ramen.

Duurzaam dakvenster

Dankzij de hoogwaardige materialen gaat elk dakvenster bij GAMMA levenslang mee. Daarnaast heeft je dakvenster invloed op jouw energiefactuur. Koop dus bij voorkeur een dakvenster dat isoleert. Een duurzaam dakvenster is bijvoorbeeld voorzien van een HR++ beglazing en beschikt over een ingebouwd ventilatiesysteem. Meer info over deze energiebesparende eigenschappen vind je terug bij elk dakvenster.
Bij de zolderramen krijg je meteen een overzicht van alle mogelijkheden. En heb je meer info nodig? In ons klusadvies vind je vele energiebesparende tips. Of breng eenvoudig een bezoekje aan jouw lokale GAMMA. We helpen jou graag persoonlijk verder.

Recent bekeken