Dakramen kopen bij GAMMA

Met dakramen geniet je van een mooi zicht vanuit je zolder en natuurlijk invallend daglicht, maar dat wist je wellicht al. Nu wil je extra voordelen ontdekken en deze vind je bij GAMMA.

Soorten dakramen

Witgelakt of onbehandeld hout? In massief hout, PVC, aluminium of kunststof? De keuze van je dakraam bepaalt ook het nodige onderhoud. Afhankelijk van het merk kan je dakramen makkelijk draaien en volledig openen. Maar lukt dat niet of is het dakraam moeilijk bereikbaar? Kies dan zeker voor een beschermende bovenlaag die weinig onderhoud vergt.
Ook kan je dakvensters met regensensor kopen. Zo sluiten deze automatisch zodra ze regendruppels detecteren.

Velux dakraam

Denk je aan dakramen, dan denk je ongetwijfeld aan Velux dakramen. De kwaliteit van Velux dakramen zijn overal bekend.
Daarnaast kies je bij Velux ook voor gemak, want je kan de ramen in alle richtingen laten kantelen of draaien. Wil je een Velux in een zolderkamer die ingericht is als kantoor? Of eerder als slaapkamer? Deze functies zullen het type Velux bepalen dat best aansluit bij jouw wensen, evenals jouw Velux dakraamgordijnen. Belangrijk om weten is: kies je voor een bepaald merk – Velux, Fakro of Optilight - dan kan je best ook de bijhorende dakraam accessoires kopen. Zo geniet je van één perfect aansluitende dakoplossing.

Dakvenster online bestellen

Ken je de afmetingen? Dan hoef je alleen nog te kijken naar het type dakraam dat je wenst. Bij elk product in de webshop vind je de bijhorende opties, zoals materiaal, kleur en kantelmogelijkheden. Bepaalde dakramen kan je zelfs in een schoonmaakstand zetten, ideaal bij onderhoud.
Wil je het dakraam zelf plaatsen? Dan zie je meteen alle dakraam accessoires, zoals een ventilatiekader en gootstukken. Natuurlijk kan je de installatie ook toevertrouwen aan de professionele GAMMA montageservice.

Recent bekeken