Mobiele werklampen kopen bij GAMMA

Bij renovatie, kelders en dakwerken zijn mobiele LED-lampen erg welkom. Ze verlichten volledige ruimtes, zodat je makkelijk verder kunt werken. Naargelang de positie en lichtsterkte stel je ze nauwkeurig af. Zo koop je grote bouwlampen met een snoer of op accu. Handig, veilig en onmisbaar bij de rest van je bouwgereedschap.

Flexibele looplampen

Met een flexibele looplamp werk je makkelijk door als de avond valt. Heel handig dus als je je tijdens het klussen vaak moet verplaatsen. Zo heb je uitstekend zicht op elke hoek van een object. Je draait de LED-lamp volgens de gewenste sterkte en positie. Met een looplamp werk je altijd in helder licht, zelfs als je geen stroomvoorziening hebt, zoals in een buitenwerkplaats, je tuin of bouwwerf.

Draagbare zaklampen

Zaklampen gebruik je om lokaal fel te belichten. Het gaat om verlichting met een hoge intensiteit, waardoor je veilig aan de slag gaat. Zo gebruik je het ook handig als je je in kleine ruimtes manoeuvreert, zoals in donkere tunnels, luchtbuizen of riolen. Een zaklamp is dus de beste optie om je doorheen heel smalle doorgangen te manoeuvreren of als je enkel iets wilt controleren.

Werklampen eenvoudig bestellen

Via de webshop vind je alle bouwlampen, zak- en looplampen. Koop je online, dan bespaar je jezelf heel wat moeite. En bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle gereedschap in huis.

Recent bekeken