Wand- en plafondbekleding

Wandplaten en plafondplaten kopen bij GAMMA

In wand- en plafondplaten zoek je naar een heel persoonlijke afwerking van je interieur. Laat je inspireren door de luxueuze uitstraling van een wand die heel makkelijk te plaatsen is en nog heel wat andere voordelen biedt. Ontdek snel welke.

Makkelijk klikbare wand- en plafondplaten

Platen met tand- en groefverbindingen klik je heel makkelijk in elkaar. Of een houtendecorpaneel met oneffen, kleinere houten balkjes die van je wand een echte eye-catcher maken? De wand zit eruit als een kunstwerk, al steek je de vierkante panelen heel eenvoudig in elkaar. Dankzij de heel kleine groeven zie je de naden niet zitten. Snel aan de slag? Met GAMMA kan je zelf plafond- en wandplaten monteren.

Houten wand- en plafondplaten: extra voordelen

Steeds vaker legt hout een belangrijk accent in hedendaagse interieurs. Zeker de brede wandpanelen zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Met een houten plafond- of wandbekleding geniet je dus van vele extra voordelen bovenop de mooie uitstraling van je plafond en wanden. Met eik kies je voor een uitgesproken authentiek, tijdloos karakter. Daarnaast vind je ook houten plafonds of wandplaten in moderne houtsoorten zoals vuren en grenen. Welke houtsoort je ook koopt: het is de meeste duurzame keuze om je woning nog beter te isoleren. Daarnaast dempen sommige wandpanelen ook geluid en zijn ze vaak de beste budgettaire oplossing om een beschadigde plafond of wand te bekleden. Voor je badkamer of keuken koop je daarom extra vochtbestendige panelen. Of verander je regelmatig van interieur? Dan bieden gipsplaten meer voordelen als je wilt verven.

Beste spanplafond kopen

Je plafond afsteken, behandelen of zelfs stucen? Bij problemen aan je plafond komt soms heel wat tijd en geld kijken. Dit los je heel makkelijk op met een “vals plafond” of spanplafond. Met onze jarenlange ervaring bieden we je de beste kwaliteit in hoogwaardige platen en panelen op basis van onderhoud, levensduur, vocht- en krimpbestendigheid. Vertrouw je op een vakman om je plafond te steken? Neem dan zeker eens een kijkje bij de prijzen.

Wandplaten met verrassend lijnenspel

Van warm geel tot een metalen look? Ontdek vlakke en matte afwerkingen of net opvallende prints en kleurlijnen: door te kijken vind je de plafond- en wandbekleding die best past bij je bestaand interieur. Afhankelijk van de oppervlakte die je wilt bekleden, creëer je een optisch effect.

Alle panelen en hout eenvoudig bestellen

In de webshop kies je de juiste plafond- en wandpanelen, houtlijm en ander gereedschap waarmee je zelf eenvoudig aan de slag gaat. Bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle hout in huis.

Recent bekeken