Wandbekleding kopen bij GAMMA   

Wandbekleding biedt tal van voordelen: wandpanelen zijn makkelijk te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en betaalbaar. Met het tand- en groef systeem klik je de wandbekleding eenvoudig vast. En hierdoor heb je een mooi afgewerkte wand zonder zichtbare naden.

Wandbekleding met panelen

Wandbekleding met panelen is heel erg praktisch, omdat je hiermee zowel nieuwe als beschadigde muren snel afwerkt. Bovendien heb je er verder geen omkijken naar: de panelen van je wandbekleding zijn krasvast en waterbestendig. In een kamer waar doorgaans veel geluid is, merk je met wandpanelen ook een groot verschil: deze wandbekleding dempt namelijk geluid. Met GAMMA werk je elke wand af, zowel je muren als plafonds. Je kiest uit smalle, brede of vierkante wandpanelen in verschillende uitvoeringen. Bovendien kan je er zelf mee aan de slag, want je verzaagt de panelen eenvoudig op maat. Extra hulp nodig? Bekijk dan hoe je zelf je wandbekleding stap-voor-stap plaatst.

Houten en PVC-wandbekleding

Voor droge ruimtes is een houten wandbekleding erg geschikt. De wandpanelen in eik, vuren en grenen creëren een warme, authentieke sfeer in jouw woning. Met de generfde houten wandbekleding kies je voor een natuurlijke stijl en heb je tegelijk geen onderhoud aan je wandpanelen. In het gamma Hout vind je heel wat andere mogelijkheden om je houten interieur af te werken. Wil je liever een stenen of marmeren effect? Voor een realistische uitstraling van steen vind je een ruime keuze van merken als Dumaplast, Gyproc en Grosfillex voor jouw duurzame PVC-wandbekleding. De gemiddelde R-waarde bedraagt 2,25 en daarom scoren deze merken zeer goed op het vlak van isolatie.

Wandbekleding voor de badkamer

PVC-wandpanelen zijn zeer populair in de badkamer, omdat ze waterbestendig en schimmelbestendig zijn. Het enige wat je hoeft te doen, is de panelen met een lichtvochtige doek schoonmaken en dan blijven je wandpanelen hygiënisch. Doordat de panelen een effen structuur hebben, kruipt er geen vuil tussen de poriën of naden. Er bestaan vele soorten PVC-wandbekleding voor je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een douchepaneel, badwand, plafondpaneel of zelfs een volledige badkamerwand.

Wens je geen panelen als wandbekleding, maar andere oplossingen? Dan vind je vele spanplafonds en wandtegels in de online shop.

Recent bekeken