Raam- en deurbeslag kopen bij GAMMA

Dagelijks open of sluit je ramen en deuren met klinken. Uit veiligheid gebruik je zelfs sloten en laat je bezoekers aanbellen via een parlofoon of intercom. Daarom heb je een stevig deurslot nodig, soepele scharnieren en een raam-of deurklink die ook makkelijk in het slot valt. Geen deuren of ramen die ongewenst blijven open staan, of een deur die altijd piept. Je merkt het: een deur of raam beveiligt je woning tegen inbraak. Ontdek welk raam- en deurbeslag je best koopt om elke toegang stijlvol en veilig te maken.

Raambeslag voor elk raam

Je vindt raamgrepen met of zonder sleutel. Een ideale raamklink koop je ook best volgens je type raam. Heb je bijvoorbeeld een draai- of kiepraam? In de webshop vind je uitleg over welke ramen geschikt zijn voor bepaalde raamklinken. Zo heb je speciale klinken voor dakramen, schuifraam of schuifdeur.

Veilig cilinderslot

Een cilinderslot is het meest veilige slot voor je deur of raam. De reden hiervoor is dat je het maar zelden met een valse sleutel kunt openen. Een cilinderslot is namelijk uitgerust met een veiligheidsbeslag. Zo’n veiligheid monteer je bij buitendeuren, omdat het je beschermt tegen inbrekers. Het veiligheidsbeslag is het schild dat rondom het cilinderslot zit en ervoor zorgt dat dit slot niet kan breken of loskomen. Bepaalde sloten hebben een keurmerk dat maximale veiligheid garandeert. Weet je niet welk formaat aan cilinderslot je nodig hebt? Dan helpt GAMMA je het juiste cilinderslot kiezen.

Kies bewust voor duurzaam raam- en deurbeslag

Als doe-het-zelver kom je vaak in aanraking met zaken die te maken hebben met duurzaamheid, zonder dat je je daar zelf bewust van bent. Daar brengen we bij GAMMA verandering in! Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een deurklink of herstellen van een kozijn, deur of raam. Met hoogwaardig raam- en deurbeslag verstevig of vervang je bestaande panelen en planken, zodat je heel wat geld bespaart. Vervangen is dus niet altijd nodig. Een sterk staaltje duurzaamheid!

Stel zelf je deur-en raambeslag samen

In de webshop vind je alle ramen en deuren en benodigdheden zoals rozetten, sleutelplaatjes, sloten en scharnieren om elke toegang veilig en stijlvol af te werken. Laat je ook verrassen door raam- en deurbeslag waar je misschien niet meteen aan denkt. Zo kan een deur bijvoorbeeld best gevaarlijk zijn bij een felle windstoot. Een deurstopper vermijdt dus dat dat deuren geen brokken maken.

Recent bekeken