Trapleuningen

Trapleuning kopen bij GAMMA

Jouw vernieuwde trap werk je volledig af met een trapleuning en balustrade. Bij GAMMA kies je uit een hoogwaardige houten en inox trapleuning, of een combinatie van beide. Denk je eerder praktisch of zoek je een heel stijlvolle trapleuning? Ook hierin selecteert GAMMA de beste trapleuningen zodat je zoveel mogelijk voordelen geniet.

Waarop letten bij de aankoop van trapleuning?

De belangrijkste keuze ligt eerst en vooral in de stevigheid van je trapleuning. Hoe meer gewicht je hierop zet, hoe steviger de trapleuning moet zijn. Heb je een trapleuning in gedachten die volledig past in je woning? Bekijk dan ook of deze trapbekleding nodig heeft. Dat is niet altijd nodig, maar het is soms goed om te weten dat de mogelijkheid bestaat. Denk er ook aan dat je met een dagje ouder wordt en een trap niet snel vervangt. Kiezen voor een veilige balustrade is daarom altijd de beste aankoop op lange termijn.

Duurzame trapleuning? Extra voordelen

Mooi meegenomen is ook dat een hoogwaardige inox of houten trapleuning een leven lang meegaat bij GAMMA en daarom duurzaam is. De GAMMA trapleuningen in eik, hardhout en grenen behoren tot de meest sterke trapleuningen. Door hun houtstructuur behandel je ze regelmatig met een beschermend product, al is dit beperkt tot een minimum. Wens je helemaal geen onderhoud, dan is inox de meest geschikte aankoop. De enige uitzondering hierop is dat je best een houten trapleuning kiest als je regelmatig toe bent aan een frisse opknapbeurt van je interieur. Dan koop je best een houten trapleuning die je na een aantal jaar kunt verven. Dan schaf je onbewerkte trapspijlen aan en kan je eventueel zelf een balustrade maken. Moeilijk is dat niet en het resultaat is soms verbluffend. Ben je zo’n decoratieve doe-het-zelver? In dat geval verf je het hout best vooraf. Bij GAMMA vind je dan de duurzame trapverf waarmee je ook de leuningen een hoogwaardige beschermingslaag geeft. Succes verzekerd!

Trapleuning en trap eenvoudig bestellen

Als je rekening houdt met bovenstaande aankooptips, weet je precies welke trapleuning je best aankoopt. In de webshop vergelijk je vervolgens alle trappen met bijhorende trapleuning: zo krijg je ook een concreet idee van hoe het totaalplaatje er zal uitzien. Voor een professionele plaatsing vind je de prijzen ook online. Zo vraag je eenvoudig een offerte aan en dan gaat GAMMA meteen voor jou aan de slag.

Recent bekeken