Keukenaccessoires kopen bij GAMMA

Wat dacht je van een avondje Japanse steengrill of tepanyaki? Of kies je voor het traditionele gourmetten? Racletten en grillen kan je op twee manieren: rechtstreeks op de bakplaat of via de pannetjes. Ontdek nog meer slimme kooptips zodat je met een avondje funcooking ook de beste grill of gourmet op tafel zet.

Elektrische steengrill

Met een steengrill steek je met weinig moeite een etentje in elkaar met heel wat smaak. Voordeel is dat je helemaal zelf je verse ingrediënten kiest om samen te bakken en te grillen. Een grill is één grote plaat zonder pannetjes, met als voordeel dat je groenten, vlees en andere smaakmakers tegelijk op de hete plaat legt. Ideaal dus als je houdt van verrassende combinaties. Wil je Japans grillen, dan is een tepanyaki je beste keuze. En GAMMA denkt ook aan maximum veiligheid: daarom zijn alle keukenaccessoires elektrisch, aangezien de traditionele spiritusbranders te veel risico’s inhouden voor de brandveiligheid.

Gourmet of raclette

En wil je ook pannetjes, dan koop je gewoon een steengrillplaat met een verwarmingselement, zodat je onder de bakplaat ook je eigen pannetje opwarmt. Handig, toch? Zo’n combinatie van bakplaat en pannetjes is een gourmet. Voordeel is dat je een gourmetset dus ook perfect gebruikt voor raclette.

Top funcooking? Paar belangrijke aankooptips

Hou je rekening met de volgende drie slimme aankooptips, dan haal je ongetwijfeld de beste keukenaccessoires in huis. Eerst en vooral geniet je veel langer van een grillplaat of teppanyaki met een anti-aanbaklaag. Het is niet alleen duurzamer, maar ook veel gezonder want zo heb je minder olie of boter nodig. De bakplaat bakt niet aan en dus heb je ook veel minder onderhoud. Extra slim aankopen doe je ook met een thermostaat. Hoe nauwkeuriger je de temperatuur van keukenaccessoires kunt regelen, hoe beter je vlees en groenten smaken. Zo bak je ook veilig en geniet je ten volle van de sfeer aan tafel zonder te stressen dat je pannetje snel zou aanbakken. Met wat zout te strooien op de plaat vermijd je bovendien nog beter het aanbakken. En tot slot is het gebruiksvriendelijker als je de accessoires apart van het toestel kunt nemen en reinigen.

Recent bekeken