Kraan kopen bij GAMMA

Via de webshop bestel je eenvoudig alle soorten kranen, van stijlvolle kranen voor je badkamer, toilet en keuken tot een aftapkraan of stopkraan voor je kelder, berging of tuin. In de webshop vind je ook kranen om het watercircuit op je wasmachine aan te sluiten of om de watertoevoer naar je cv-ketel te regelen. Afhankelijk van je wensen vind je dus de ideale kraan voor elke ruimte.

Thermostatische kraan biedt vele voordelen

Een thermostatische kraan heeft een ingebouwde thermostaat waarmee je zelf de temperatuur regelt. Aan de radiator hangt er meestal een thermostatische radiatorknop waarmee je de luchttemperatuur afstelt. Bij een thermostatische kraan voor je keuken of bad is het vooral handig om te weten welke temperatuur het water heeft dat uit je kraan loopt. Hierdoor hoef je geen water te verspillen om de gewenste temperatuur te bereiken. En bovendien is een thermostatische kraan veilig, omdat het water dan nooit te heet zal zijn. Zeker wanneer je kinderen hebt, scoort deze kraan dus extra hoog op het vlak van veiligheid.

Degelijke mengkraan met één of twee draaiknoppen

Mengkranen zijn geschikt voor zowel je keuken, badkamer als toilet. In deze ruimtes heb je zowel koud als warm water nodig, dat je eenvoudig zelf regelt met een hefboom of zwengel. Je vindt heel wat moderne mengkranen met één hendel. De klassieke mengkraan, daarentegen, heeft twee draaiknoppen en past goed in een landelijk interieur. Welke je ook kiest, een degelijke kraan kopen doe je bij GAMMA.

Kraan voor je badkamer en toilet

In de GAMMA webshop vind je zowel hoge als lage kranen, waardoor je zelf de gewenste hoogte kiest. Bovendien heb je er keuze uit kranen met een hendel, draaiknop of sensor. Kijk dus zeker naar de manier waarop je de kranen wilt bedienen. Je koopt er ook alle verschillende kranen voor je badkamer en toilet, zoals de douchekraan, badkraan en lavabokraan. Ontdek de diverse stijlen en materialen in metaal, zilver, nikkel of koper. En als je van zwart houdt, vind je ook een aantal kranen in een donkere coating, met een matte of glanzende afwerking.

Zoek je de ideale kraan in slechts een aantal keuzestappen? Gebruik dan de kraanwijzer die je meteen een aanbod laat zien dat voldoet aan jouw wensen.

Recent bekeken