Zwembad kopen bij GAMMA

Een heerlijk verkoelend zwembad en oneindig veel waterplezier: je vindt jouw favoriete keuze in het ruime GAMMA assortiment. Ook kan je alle onderhouds- en reinigingsproducten voor je zwembad kopen, evenals filters, pompen voor het opblazen, dekzeilen, dompelpompen en stevige antislipladder.
Met buitenspeelgoed zoals een glijbaan, opblaasbare banden of duikbrillen kan je alle kleine en grote gasten uitrusten voor een veilige duik in je zwembad.

Ronde en rechthoekige zwembaden

In een kleine stadstuin ben je best uit met een rond zwembad; zo lijkt jouw tuinoppervlakte veel groter. In grotere tuinen is ook een rechthoekig model leuk, zeker als je er languit in gaat liggen. Met extra veel mogelijkheden, dankzij de grote wateropslagcapaciteit.

Zwembad met veilige overkapping

In het water verbrand je snel. Met een Pool House overkapping of zonnedekzeil ben je in weinig tijd optimaal tegen de zon beschermd. Ideaal voor de kleinsten die zich makkelijk vergeten in te smeren. Bovendien zijn zeilen altijd verplaatsbaar, slijt- en kleurvast.

Je zwembad online bestellen

In de GAMMA webshop is het eenvoudig om al je zwembaden, buitenspeelgoed en onderhoudsproducten te kopen. Bestel je voor 21.00 uur, dan heb je morgen je bestelling al in huis. Twijfel je of een zwembad installeren lukt, dan helpt de GAMMA montageservice je hierbij voor een stabiele, perfecte plaatsing in het favoriete plekje van je tuin.

Recent bekeken