Werklampen

Werklampen kopen bij GAMMA

Tijdens het uitvoeren van werken hebben we een speciaal type verlichting nodig, waardoor werklampen kopen lang niet ongewoon is. Dergelijke werklampen moeten immers helder belichten waar nodig. Bovendien zijn ze ook aangepast aan diverse toepassingen. Dit alles resulteert in diverse soorten werklampen, gaande van eenvoudige zak- en looplampen tot stevige bouwlampen. Uiteraard zijn deze werklampen stuk voor stuk verkrijgbaar bij GAMMA.

Drie soorten werklampen: welke kies jij?

Een zaklamp gebruik je om lokaal fel te belichten. Het gaat om verlichting met een hoge intensiteit, waardoor je veilig aan de slag gaat. Men gebruikt het vaak om te verlichten tijdens het manoeuvreren in kleine ruimtes, maar het kent ook andere mogelijkheden. Zo laten sommige modellen zich eenvoudig ophangen, waardoor je ook voldoende verlicht werkt in donkere ruimtes. Is het verplaatsen in donkere ruimtes echter de hoofddoelstelling, bijvoorbeeld tijdens werken in tunnels, luchtbuizen of riolen? Dan kies je beter voor een looplamp. Bouwlampen zijn er tot slot om werkplaatsen te verlichten. We treffen ze dan ook veelvuldig aan op een werf. Vooral tijdens het klussen in woningen waar nog geen verlichting geplaatst is, bewijst zo'n verstraler zijn meerwaarde.

Eigenschappen van de verstraler

Verstralers zijn er in diverse uitvoeringen en met verschillende sterktes. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een eigen stroomvoorziening nodig, terwijl andere modellen ook van een accu voorzien zijn. Ook de IP-beschermingsklasse is belangrijk. Een verstraler voor buitengebruik moet immers waterbestendig zijn. Dit alles vormt meteen ook de reden waarom wij zoveel soorten verstralers aanbieden, zowel van het eigen merk GAMMA als van gerenommeerde merken, zoals Profile, Brennenstuhl en Philips.

Staat veiligheid ook voor jou centraal? Lees dan zeker even ons klusadvies, waar we het onder andere ook hebben over het kiezen van de correcte hulp- en werkmiddelen. Keuze gemaakt? Maak dan gebruik van de GAMMA bestelwagenverhuur en kom jouw power tools en werklampen in een van onze winkels ophalen. Of bestel ze gemakkelijk online, dan heb je ze morgen al in huis.

Recent bekeken