Werklampen kopen bij GAMMA

Bij renovatie, kelders en dakwerken zijn werklampen erg welkom. Ze verlichten volledige ruimtes, zodat je makkelijk verder kunt werken. Naargelang de positie en lichtsterkte stel je ze nauwkeurig af. Grote bouwlampen werken met een snoer en voor zaklampen vind je energiezuinige batterijen in de webshop. Ze zijn handig, veilig en duurzaam in gebruik. En geschikt voor binnen- als buitenverlichting.

Werklampen met vele opties

Ideaal is een statief zodat je elke hoogte belicht of de invalshoek regelt, precies zoals je dat wenst. Zo heb je altijd helder licht, ook als je je regelmatig verplaatst. Voor heel grote oppervlakken koop je schijnwerpers of verstralers. Wil je dat ze aanknippen bij beweging, dan zijn er sensoren waarbij je de mate van beweging instelt en vervolgens de werklampen aanstuurt, op batterij, accu of via snoer.
Zo knippen je lampen automatisch aan, bij bijvoorbeeld verdachte bewegingen wanneer je terrein verafgelegen is. Of wanneer je zelf ’s nachts aankomt. Ook tijdens het klussen in woningen waar nog geen verlichting geplaatst is, bewijst zo'n verstraler zijn meerwaarde. Ook de IP-beschermingsklasse is belangrijk. Een verstraler voor buitengebruik moet immers waterbestendig zijn. Dit alles vormt meteen ook de reden waarom wij zoveel soorten verstralers aanbieden, zowel van het eigen merk GAMMA als van gerenommeerde merken, zoals Profile, Brennenstuhl en Philips. LED buitenverlichting biedt dezelfde voordelen, met nog eentje extra: je verbruikt namelijk 90 % minder energie. Zo zorg je voor energiezuinige buitenverlichting op loodsen, terreinen en opritten.

Draagbare werklampen met felle lichten

Een zaklamp gebruik je om lokaal fel te belichten. Het gaat om verlichting met een hoge intensiteit, waardoor je veilig aan de slag gaat. Zo gebruik je het ook handig als je je in kleine ruimtes manoeuvreert, zoals in donkere tunnels, luchtbuizen of riolen. Is een zaklamp te klein, dan biedt een looplamp uitkomst. Bovendien hang je deze lamp omhoog en kies je tussen looplampen met een snoer of batterij. Terwijl bouwlampen werkplaatsen verlichten, is een looplamp ook op werven handig als je je veel verplaatst.

Werklampen bestellen

Via de webshop vind je alle bouwlampen, zak- en looplampen. Koop je online, dan bespaar je jezelf heel wat moeite. En bestel je vandaag voor 21.00 uur, dan heb je morgen alle verlichting in huis.

Recent bekeken