Werklampen kopen bij GAMMA   

Werklampen zijn onmisbaar in huis. Denk bijvoorbeeld aan het moment waarop de elektriciteit uitvalt of wanneer je licht nodig hebt als er geen stopcontact in de buurt is. Bij GAMMA is elke werklamp bijzonder praktisch en hét basisgereedschap bij depannage.

Praktische werklamp

Voor elke situatie hebben we bij GAMMA een praktische werklamp met bijhorende accessoires. Voor een zaklamp, bijvoorbeeld, bestel je best ook meteen de juiste batterijen. Bij elke werklamp op accu vind je meer info in de webshop over het type batterij dat je nodig hebt. Ben je bezig met renoveren, dan is een breedstraler met statief de meest handige werklamp om de volledige werf helder te verlichten. Een extra tip: koop dan bij voorkeur een bouwlamp die richtbaar is. Dan laat je de werklamp op het statief staan en hoef je enkel de bouwlamp van richting te veranderen. En heb je op moeilijke bereikbare plaatsen licht nodig, zoals in een luchtbuis, riool, kruipkelder of op een kleine zolder, dan is een looplamp de ideale oplossing. GAMMA beschikt ook over werklampen die voor vochtige ruimtes geschikt zijn.

Duurzame led werklamp

Wist je dat een led werklamp tot 90% minder verbruikt dan een klassieke werklamp? Aangezien led heel duurzaam is, gaat je werklamp dus heel lang mee en verbruik je aanzienlijk minder energie. Selecteer in de webshop eenvoudig op de led werklamp met de gewenste lichtsterkte en je vindt meteen wat je zoekt. De led werklampen op accu hebben gemiddeld 130 lumen. Ideaal bijvoorbeeld als je een zaklamp nodig hebt. De led breedstralers schijnen veel meer licht, zodat je meteen een grote oppervlakte verlicht. De gemiddelde lichtsterkte bij led breedstralers bereikt wel 4000 lumen. Daarom zijn de led werklampen zelfs heel populair als moderne tuinverlichting, omdat ze de veiligheid rondom jouw woning verhogen. Je hebt bijvoorbeeld ook led buitenverlichting met sensor: deze verbruikt enkel energie als het licht aanspringt en is dus nog zuiniger in verbruik.

Draagbare werklampen

De meeste draagbare werklampen werken op accu, zodat je deze overal handig mee naartoe neemt. De zaklamp is veruit de meest populaire werklamp om in je woning te bewaren. Bij renovatie is de looplamp de all-round tool omdat je deze makkelijk met de hand vastneemt of vasthaakt aan een muur of statief. In de webshop vind je heel wat soorten draagbare werklampen en andere ledverlichting met een lang snoer. Hierdoor biedt de werklamp heel wat lichtsterkte én is deze makkelijk draagbaar.
Weet je niet hoeveel licht je precies nodig hebt? Dan helpen we jou om de juiste lichtsterkte te kiezen.

Recent bekeken