Plinten kopen bij GAMMA 

Werk jouw vloer mooi af met de duurzame plinten van GAMMA. Of je nu een tegelvloer, parket, laminaat of vinylvloer hebt, altijd vind je een mooie plint voor een betaalbare prijs. Alle plinten zijn bestand tegen hardnekkige vlekken en reinig je makkelijk met een vochtig doekje. Bekijk alle houten plinten, pvc-plinten en keramische plinten eenvoudig online.

Houten plinten en mdf-plinten

Houten plinten vind je in vele uitvoeringen. GAMMA beschikt bijvoorbeeld over grenen of vurenhout plinten met een voelbare houtstructuur. Bij een houten vloer passen massief houten of grenen plinten. Heb je een keramische tegelvloer, kies dan bijvoorbeeld voor vochtwerende mdf-plinten. Dankzij de topcoating geef je het interieur een natuurlijke, warme uitstraling zonder dat de plinten onderhoud vergen. Bovendien zijn mdf-plinten glad afgewerkt en ogen ze rustig en modern. Bekijk hoe je plinten eenvoudig plaatst met behulp van een montagekit.

Duurzame pvc-plinten

Pvc-plinten gaan gemiddeld 40 jaar mee en zijn bijgevolg een duurzame keuze. Bovendien zijn ze waterafstotend en afgewerkt in heel wat verschillende kleurtinten. Hierdoor vind je altijd een pvc-plint die mooi aansluit bij je interieur. Wil je later de pvc-plinten verven, dan is dit mogelijk. De pcv-vloerplinten zijn krasbestendig en makkelijk te poetsen. Dankzij de tijdloze uitstraling passen deze plinten bij de meeste vloeren.

Witte plinten met verschillende afwerkingen  

Witte tinten maken ruimtes groter en dus zijn witte plinten erg populair, zowel bij nieuwbouw als renovatie. GAMMA beschikt zelfs over isolerende plinten die het energieverbruik in de woning helpen verlagen. Gaat je voorkeur uit naar lage of net hoge witte plinten, je vindt alle formaten online. De witte tinten hebben verschillende effecten naargelang de kleur van je muur. Is deze ook wit, dan werken witte plinten het geheel mooi af. Heeft je muur een andere kleur, dan zullen witte plinten deze kleur net contrasteren.

In de webshop vind je alle plintaccessoires om kabels en plinten makkelijk weg te werken. Ga je ook een nieuwe vloer leggen of renoveren, neem dan een kijkje in het assortiment Vloeren. Zo heb je meteen een vloer en plint die mooi op elkaar aansluiten.

Recent bekeken