Polystyreen

47 resultaten
Bekijk de TOP 10

Polystyreen kopen bij GAMMA

Voor het isoleren van je woning is polystyreen kopen een goed idee. Bij GAMMA vind je dan ook heel wat isolatieplaten uit dit materiaal. Een isolatieplaat uit polystyreen is net zoals alle andere materialen uiterst isolerend, maar werkt vooral tegen vocht, waardoor dergelijke isolatie vooral in de badkamer erg handig is. Vertrouw je op het aanbod van GAMMA, dan vind je ongetwijfeld de polystyreenplaat die je zoekt.

XPS-platen voor een optimale isolatie

Jackodur is een van de vooraanstaande merken bij GAMMA. Het merk biedt uiteenlopende XPS-platen in verschillende afmetingen en diktes. De R-waarde verschilt van model tot model, maar altijd ben je zeker van een uiterst goede isolatie. Daarbij zijn de platen eenvoudig te installeren dankzij groeven en tanden. Ook Qboard is een merk dat uitpakt met heel wat polystyreen isolatieplaten, zoals specifieke modellen voor de douchecabine. Naast XPS bestaan deze platen ook uit glasvlies en een versterkte mortellaag, waardoor de ruimte nog beter is bestand tegen vocht. Daarbij zijn ze in verscheidene afmetingen verkrijgbaar, waardoor je bij GAMMA ongetwijfeld de isolatie vindt die je nodig hebt.

Nog meer GAMMA isolatiemateriaal uit polystyreen

Qboard biedt naast isolatieplaten ook heel wat andere beschermende onderdelen voor de woning. PS-tape voor het afdichten van tegelwerk en speciale radiatorfolie om energie te besparen zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Altijd kan je er echter zeker van zijn dat dit materiaal de perfecte isolerende eigenschappen biedt die je woning duurzamer, comfortabeler én leefbaarder maken.

Lees meer over zelf isoleren en polystyreen om het beste te maken van de isolatie van je woning. Geen zin of tijd om zelf je isolatie te plaatsen? Vertrouw dan op de GAMMA-montageservice om het werk voor jou te doen.

Recent bekeken