Polystyreen

Bekijk de TOP 10

Polystyreen kopen bij GAMMA

Polystyreen, ideaal in badkamers

Voor het isoleren van je badkamer is polystyreen een goed idee. Bij GAMMA vind je dan ook heel wat isolatieplaten uit dit materiaal. Een isolatieplaat uit polystyreen is net zoals alle andere materialen uiterst isolerend, maar werkt vooral tegen vocht, waardoor dergelijke isolatie vooral in badkamers erg handig is.

XPS polystyreenplaten voor optimale isolatie

Jackodur is een van de vooraanstaande merken bij GAMMA. Het merk biedt uiteenlopende XPS-platen in verschillende afmetingen en diktes. De R-waarde verschilt van model tot model, maar altijd ben je zeker van een uiterst goede isolatie. Daarbij zijn de platen eenvoudig te installeren dankzij groeven en tanden.
Ook Qboard is een merk dat uitpakt met heel wat polystyreen isolatieplaten, zoals specifieke modellen voor de douchecabine. Naast XPS bestaan deze platen ook uit glasvlies en een versterkte mortellaag, waardoor de ruimte nog beter bestand is tegen vocht. Daarbij zijn ze in verscheidene afmetingen verkrijgbaar, waardoor je bij GAMMA ongetwijfeld de isolatie vindt die je nodig hebt.

Nog meer GAMMA isolatiemateriaal uit polystyreen

Qboard biedt naast isolatieplaten ook heel wat andere beschermende onderdelen voor de woning, zoals:

Qboard tape voor het afdichten van tegelwerk en speciale radiatorfolie om energie te besparen. Altijd kan je er echter zeker van zijn dat dit materiaal de perfecte isolerende eigenschappen biedt die je woning duurzamer, comfortabeler én leefbaarder maken.
Qboard lijm, beschikbaar in een volledig uitgeruste afdichtingsset.

Makkelijk online bestellen

Als je isolatie online bestelt, kan je deze thuis laten leveren. Altijd handig bij grote bestellingen.
En bestel je voor 21.00 uur, dan heb je de dag nadien jouw levering al in huis.

Professionele montageservice

GAMMA helpt om zelf aan de slag te gaan met het materiaal, maar laat je het precisiewerk toch liever over aan een vakman? Zeker de afwerking vraagt om uiterste precisie, zodat ramen en deuren even isolerend zijn als de grote oppervlakken. Daarom kan je de isolatie door een GAMMA vakman laten installeren.

Recent bekeken