Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Polystyreen

54 resultaten
Bekijk de TOP 10

Polystyreen kopen bij GAMMA

Je badkamer isoleren? Polystyreen is uitstekend om je binnenwanden waterdicht te maken. Bij GAMMA vind je dan ook heel wat polystyreen isolatieplaten in je favoriete woonstijl. Zo’n hardschuim isolatieplaat (of XPS) is net zoals alle andere materialen uiterst isolerend en beschermt vooral tegen vocht, waardoor dergelijke isolatie vooral in badkamers ideaal is.

Polystyreen hardschuim XPS

Jackodur is een van de vooraanstaande merken bij GAMMA voor XPS of polystyreen hardschuim. Dit merk biedt uiteenlopende XPS-platen in verschillende afmetingen en diktes. De R-waarde verschilt van model tot model, maar altijd ben je zeker van een uiterst goede isolatie. Daarbij zijn de platen eenvoudig te installeren dankzij groeven en tanden. Ook Qboard is een merk dat uitpakt met heel wat polystyreen isolatieplaten, zoals specifieke modellen voor de douchecabine. Naast XPS bestaan deze platen ook uit glasvlies en een versterkte mortellaag, waardoor de ruimte nog beter is bestand tegen vocht. Daarbij zijn ze in verscheidene afmetingen verkrijgbaar, waardoor je bij GAMMA ongetwijfeld de isolatie vindt die je nodig hebt.

Polystyreen online bestellen? Extra voordelen tellen!

Ken je de afmetingen? Dan bestel je polystyreen eenvoudig online. Ook handig is om alle isolatie als pakket te kopen. Als je vandaag voor 21.00 uur bestelt, heb je morgen alles in huis; zelfs heel grote bestellingen. Een goede voorbereiding is al de helft van het werk. Zo biedt Qboard naast isolatieplaten bijvoorbeeld ook heel wat andere beschermende onderdelen voor de woning, zoals Qboard tape voor het afdichten van tegelwerk en speciale radiatorfolie om energie te besparen. Of Qboard lijm, beschikbaar in een volledig uitgeruste afdichtingsset. Met isolatie accessoires zorg je dus voor een perfecte isolatie afdichting. Kortom: GAMMA maakt zelf isoleren mogelijk, zelfs als je hier weinig of geen ervaring in hebt. En laat je de isolatie over aan je vakman? Met een offerte-aanvraag weet je meteen de prijs voor een volledig waterdicht dak, muren en en vloeren volgens je wensen.

Maak je huis duurzaam, woon bewust en bespaar

Zelf je huis duurzamer maken? Dat doe je eenvoudig met het GAMMA-klusadvies. Zelf isoleren heeft dus ook z’n voordelen. Polystyreen platen behouden hun sterk isolerend vermogen, waardoor je energiefacturen opmerkelijk laag zijn. Zo hou je naast warmte ook heel wat geld over op lange termijn. Bovendien zijn ze drukvast en waterbestendig. Dus je binnenmuur isoleren in vochtige ruimtes? Dan ben je voor 100 % beschermd.

Recent bekeken