Pergola Rodrigo Aluminium

1839.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Staanders van 10x10 cm
  • Afm. (lxdxh) 300x300x231 cm
  • Schutterdak met draaibare lamellen
  • Met geïntegreerd afwateringssysteem

Pergola Rodrigo Aluminium

De Pergola Rodrigo is gemaakt van aluminium met een antracieten poedercoating. De afmeting is ca. 300x300 cm. Het voordeel van een aluminium pergola is dat deze onderhoudsvrij zijn in vergelijking met een houten pergola.

De pergola heeft een verstelbare schutterdak met draaibare lamellen, deze kunnen open of dicht gedraaid worden met een draaistang. Door deze dicht te draaien ben je beschut tegen de zon en is deze gelijk spat waterdicht bij regen. Deze kan ook open gedraaid worden op zonnige dagen. De twee helften op het dak kunnen afzonderlijk van elkaar versteld worden.

De staanders zijn 10x10cm en hebben een geïntegreerd afwateringssysteem. Het water wordt afgevoerd via de goten in de lamellen en zijbalken naar de holle staanders. Iedere staander heeft onderaan een afvoer opening voor afwatering. Door dit ingebouwde afwateringssysteem heeft de pergola geen hemelwaterafvoer nodig. De staanders kunnen bevestigd worden aan een bestaande ondergrond. Zorg er wel voor dat deze altijd vlak en waterpas staat.

Alle onderdelen zijn inbegrepen bij het bouwpakket. De pergola is te plaatsen met minimaal 2 personen. Dit heeft u nodig bij het plaatsen van de pergola Rodrigo naast het bouwpakket: waterpas, rolmaat, kruiskop schroevendraaier, inbussleutels (4 mm).

Handleiding

De handleiding is lager op deze pagina te vinden onder "handleiding en brochures". Aan de hand hiervan kan je de klus beoordelen en bekijken of het aanbevolen apparatuur voor de klus aanwezig is.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Pergola
Productnummer 159397
Gewicht product 120000 gr
Hoogte product 2.31 m
Lengte product 3.0 m
Breedte product 3.0 m
Merk Outdoor Life Products
Ecocheque Nee
Algemeen
Afwerking Gecoat
FSC-keurmerk Nee
Kleur Antraciet
Kleurfamilie Zwart
Lijn Rodrigo
PEFC-keurmerk Nee
Materiaal Aluminium
Type Pergola
Afmetingen
Nokhoogte 231.0 cm
Oppervlakte 8.5 m²
Zijwandhoogte 219.0 cm
Afmeting poot 10 x 10
Gebruik
Aantal ramen 0.0
Technische kenmerken
Type dak Beweegbaar lamellen dak
Etiket informatie
Reviews worden geladen

Recent bekeken