7.
99
Per liter € 63.92
In welke winkel te koop?

Productomschrijving

  • Materiaal van doeloppervlak:PVC (Polyvinylchloride)
  • Vullend vermogen:Laag
  • Oplossend vermogen:Medium

Martens
De super pvc-lijm (125 ml) van Martens is geschikt om een watervaste verbinding te maken tussen je pvc-afvoerleiding en andere bijhorende onderdelen of hulpstukken uit pvc. De lijm is niet alleen watervast, maar ook gebruiksvriendelijk en snel uithardend.

Vaak samen gekocht

Martens bochtstuk 90 graden 40mm grijs
4 klantreviews
Deze bocht is bedoeld om een andere richting in de leiding aan te brengen en een verbinding tussen de verschillende PVC buizen te leggen. Met behulp van deze bocht kun je eenvou... Deze bocht is bedoeld om een andere richting in de leiding aan te brengen en een verbinding tusse...
1.
59
Bekijk alles in bocht (45°)
Martens lijmmof 40mm grijs
Uitstekend beoordeeld
6 klantreviews
Deze mof is bedoeld om een verbinding te maken tussen verschillend pvc buizen. Door de lijmverbinding aan de buis, kan deze eenvoudig gemonteerd worden voor en sterke en waterdi... Deze mof is bedoeld om een verbinding te maken tussen verschillend pvc buizen. Door de lijmverbin...
1.
19
Bekijk alles in mof
Martens sifon universeel PVC 40 mm
Uitstekend beoordeeld
10 klantreviews
Deze universele sifon van Martens kan worden gebruikt voor het gemakkelijk schoonmaken van de leiding middels een schroefdop. Tevens fungeert het sifon als een stankslot om te v... Deze universele sifon van Martens kan worden gebruikt voor het gemakkelijk schoonmaken van de lei...
5.
29
Bekijk alles in sifon

Specificaties

Product
Productnummer 316300
EAN 8711422190966
Type(nummer) Super
Merk Martens
Algemeen
Vorm Vloeistof
Kant-en-klaar Ja
Type PVC lijm
Gebruik
Materiaal van doeloppervlak PVC (Polyvinylchloride)
Temperatuurbestendigheid 60 °C
Toepassingsgebied Vochtige ruimtes, Binnen, Buiten
UV-bestendig Nee
Voorbereiding Ja
Waterbestendig Ja
Technische kenmerken
Dichtheid 0.95 g/ml
Elastisch Nee
Oplossend vermogen Medium
Viscositeit 2000 mPa*s
Vullend vermogen Laag
Flexibel Nee
Substantie Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Gevaar
Gevaren­aanduidingen H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H315: Veroorzaakt huidirritatie.
Voorzorgs­maatregelen P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften. P304+P340 BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken.

Bestel- en leveringsinformatie

  • Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen
  • 30 dagen bedenktijd

Vandaag besteld, uiterlijk morgen af te halen

Je ontvangt na je bestelling een bevestiging waarin precies staat vanaf hoe laat je je bestelling kunt komen ophalen in de door jou gekozen winkel. Tijdens winkel openingsuren krijg je binnen 3 uur antwoord of je pakket klaar ligt. In de meeste gevallen kan je afhalen binnen 24 uur nadat je de bestelling geplaatst hebt.
Click & Collect producten kunnen helaas niet tegelijk besteld worden met producten die uitsluitend thuis worden geleverd.

30 dagen bedenktijd

Je kunt jouw aankoop binnen 30 dagen na aankoop ruilen in de winkel.
Uiteraard moet het artikel met alle geleverde toebehoren geretourneerd worden en indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking.

Retourneren oude elektrische en elektronische apparaten

Gun je je oude elektrische en elektronische apparaten een tweede leven? Breng ze dan naar het containerpark van je gemeente of lever ze in bij GAMMA.

Verkoop aan ondernemers

Verkoop aan ondernemers is mogelijk indien het gaat om eigen gebruik en niet meer dan een redelijke hoeveelheid wordt afgenomen.

Reviews worden geladen

Recent bekeken