stappenplan

Hout schilderen

Wil je je meubels, trap of andere interieurelementen in hout beschermen en zo lang mogelijk mooi houden? Lak of vernis het hout. Zo scherm je het af tegen vuil, vocht en krassen. Op zoek naar een mooie, duurzame bescherming voor al je buitenhout die nog makkelijk aan te brengen is ook? Dan is beits een goede keuze.

Houten trap schilderen

Een houten trap is een echte blikvanger in je woning. Ten minste, als je hem goed onderhoudt. Kan je trap een nieuwe lik verf gebruiken? Met dit stappenplan geef je hem een heuse make-over!

Bekijk het stappenplan

Houten binnendeur schilderen

Het verven van binnendeuren is een van de meest voorkomende verfklussen. Een nieuw likje verf is dé manier om het aanzien van een kamer in geen tijd te veranderen.

Bekijk het stappenplan

Hout lakken

Houtwerk lakken zorgt voor een mooi en bevredigend resultaat, op voorwaarde dat je rekening houdt met de juiste omstandigheden in de ruimte, en een correcte verftechniek toepast.

Bekijk het stappenplan

Houten tuinhuis beitsen

Je houten tuinhuis of schutting beitsen is altijd een goed idee. Beits zorgt voor een frisse uitstraling, en zorgt er ook voor dat je tuinhuis of schutting langer meegaat.

Bekijk het stappenplan

Houten tuinmeubelen beitsen

Tuinmeubelen en terras beitsen is een snelle en vlotte manier om het hout te beschermen en op te frissen.

Bekijk het stappenplan
Dit stappenplan komt voor in