Onderhoud auto & fiets kopen bij GAMMA

In elk seizoen vraagt een auto of fiets om een klein onderhoud, zeker voor de start van zomer en winter. Daarom maak je elk voertuig bij GAMMA startklaar zodat je zorgeloos rijdt, fietst en je transport organiseert. Denk bijvoorbeeld aan verhuizen, renoveren of klussen: bij GAMMA heb je alle gereedschap en spullen zo bij de hand.

Je auto voorbereiden op zomer en winter

In de GAMMA-webshop vind je alles om je auto in topconditie te houden: van autoaccessoires zoals startkabels en lakstift tot motorolie en smeermiddelen. Bij het onderhoud denken we steeds aan je veiligheid. Daarom vind je ook kinderstoelen, een dodehoekspiegel en seizoensgebonden accessoires zoals sneeuwkettingen, strooizout of fietsendragers bij alle auto-onderdelen.

Je fiets perfect onderhouden

Bij GAMMA vind je alles om je fiets of je step in topconditie te houden: nieuwe fietsbanden, een fietspomp, een fietsslot, een fietsmandje. Met een fietshelm en aangepaste fietskledij ben je zichtbaar en veilig de weg op. We verkopen zelfs fietsen, elektrische fietsen en elektrische steps. Hou ons assortiment Fietsen dus zeker in de gaten, want er passeren geregeld interessante promoties die in een mum van tijd uitverkocht zijn!

Klaar om te verhuizen?

Als je een verhuis goed plant, spaar je veel tijd én geld uit. De GAMMA-verhuisdozen zijn daarom erg populair, omdat ze licht maar stevig zijn. De verhuisdozen hebben een inhoud van 50 liter en 2 openingen waar je handen in passen, zodat je ze steeds makkelijk kan optillen en verplaatsen. En je glazen, vazen en alle seizoensartikelen? Die wikkel je in onze noppenfolie, zodat ze ongeschonden tot in je nieuwe (t)huis geraken!

Recent bekeken