Hobby & vrije tijd

Je auto onderhouden?

Neem eens een kijkje in het assortiment auto van GAMMA. Je vindt er alles om je auto of je busje in topconditie te houden: van autoaccessoires tot motorolie en smeermiddelen. Welke autoaccessoires? You name it, we have it. Een autostoel voor kinderen? Check! Een dodehoekspiegel? Check! Een nummerplaatklem? Check! Een trekhaakdop of een net voor je aanhangwagen? Dubbelcheck!

Je fiets onderhouden?

Neem eens een kijkje in het assortiment fiets van GAMMA. Je vindt er alles om je fiets of je step in topconditie te houden: nieuwe fietsbanden, een fietspomp, een fietsslot, een fietsmandje, ja … zelfs fietshelmen en fietskleding om je veiligheid op de fiets te verhogen. We verkopen zelfs fietsen, elektrische fietsen en elektrische steps. Hou ons assortiment in de gaten, want er passeren geregeld interessante promoties die in een mum van tijd uitverkocht zijn!

Klaar om te verhuizen?

Koop je verhuisdozen, steekwagen en trolleys bij GAMMA want wie zijn of haar verhuis goed plant, spaart veel tijd én geld uit. De verhuisdozen van GAMMA zijn erg populair, omdat ze licht maar stevig zijn. De verhuisdozen hebben een inhoud van 50 liter en 2 openingen waar je handen in passen, zodat je ze steeds makkelijk kan optillen en verplaatsen. En je glazen en vazen? Die wikkel je in onze noppenfolie, zodat ze ongeschonden tot in je nieuwe (t)huis geraken!

Recent bekeken